Menu

Service

Subtitle

Hoe u een aanbetaling kunt doen met PayPal

PayPal, een eBay-dochteronderneming opgericht in 1998, is een snel groeiend e-commerceplatform met bijna 90 miljoen gebruikers wereldwijd. De service is populair voor het uitvoeren van eBay-transacties, maar kan ook worden gebruikt om geld en deposito’s naar verhuurders te verzenden. Geld van creditcards of bankrekeningen wordt gebruikt om PayPal-rekeningen te financieren. Afhankelijk van de omstandigheden behoudt PayPal het recht om transactiedeposito’s maximaal 21 dagen op te slaan.

* Als je er nog geen hebt, open er dan een. U moet uw naam, adres en e-mailadres invoeren en uw PayPal-account bevestigen. U kunt uw account valideren door PayPal uw online bankgegevens te geven of door het bedrag van twee bescheiden PayPal-transacties op uw bankrekening te valideren.

* Geef de persoon die geld stort op uw PayPal-rekening uw PayPal-rekeningnaam. Een PayPal-rekening is ook vereist voor de deposant. Hij kan toegang krijgen tot zijn PayPal-rekening, het bedrag invoeren dat hij u wil betalen en het vervolgens verzenden. Er wordt een e-mail naar u verzonden waarin u wordt geïnformeerd over de storting op uw rekening.

* Log in op uw PayPal-account om de aanbetaling te bevestigen. U kunt het geld op uw PayPal-rekening houden, overboeken naar uw gekoppelde bankrekening, een PayPal-cheque aanvragen of laten bijschrijven op uw PayPal-betaalpas. Keer het proces om om de aanbetaling terug te geven aan de oorspronkelijke deposant wanneer het tijd is om deze terug te betalen.

Waarschuwingen

PayPal brengt kosten in rekening voor zijn service. Een persoonlijke overboeking van PayPal kost 2,9 procent van het bedrag, plus 30 cent. De afzender bepaalt wie de vergoeding betaalt.

Heeft u extra hulp nodig bij het oplossen van dit probleem? Bel dan het nummer van Paypal nederland bellen Technical Support. Onze vertegenwoordigers van de technische ondersteuning zullen eventuele problemen snel oplossen en u helpen bij het aanhouden van een aanbetaling met PayPal.

Go Back

Comment