Menu

Service

Subtitle

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal

Als het gaat om het betalen voor producten, staat Paypal bekend als een veiliger alternatief voor creditcards. Het is echter een uitstekende manier om geld te ontvangen, vooral wanneer u geld nodig heeft van iemand in een ander land en een bankoverschrijving onbetaalbaar en inefficiënt zou zijn. Hieronder volgen de basisopties voor het ontvangen van geld als u een PayPal-rekening heeft.

Geld ontvangen via e-mailadres

Money can be sent to an email address by any PayPal user. The amount sent will be credited to the PayPal account connected with that email address. Surprisingly, the individual does not need to have a PayPal account at this time.

Als ze er geen hebben, krijgen ze een e-mail waarin staat dat er geld aan hen is betaald. De ontvanger moet nu een PayPal-rekening openen en instellen. Het resterende geld komt dan beschikbaar.

Iemand een Paypal.me-link sturen

PayPal heeft op een gegeven moment ingezien dat niet iedereen het prettig vindt om zijn e-mailadressen naar vreemden te sturen om geld te krijgen. Onze e-mailadressen stellen ons immers bloot aan spam, fraude en andere onaangenaamheden.

Dit is waarom de Paypal. mij link was opgenomen. Het is een unieke link waarmee iedereen geld kan bijdragen aan uw Paypal-account door erop te klikken. Het is eenvoudig om een PayPal.me-link in te stellen:

1. Ga naar https://www.paypal.com/paypalme/
2. Selecteer Maak uw PayPal.Me-link aan.
3. Log in op uw PayPal-account of maak er een aan indien nodig.
4. Je krijgt een unieke link.

Geld ontvangen is net zo eenvoudig als het kopiëren van de tekst en het aan iemand geven op welke manier dan ook, zodra u uw unieke link heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat u de persoon het bedrag buiten PayPal moet vertellen.

PayPal.me-links kunnen ook worden gebruikt om een eenvoudig donatiesysteem op te zetten. U kunt bijvoorbeeld de link naar uw Twitter-profiel plaatsen, zodat uw volgers en fans direct kunnen doneren.

De aanvraagfunctie gebruiken om geld te ontvangen

U kunt rechtstreeks vanaf uw PayPal-pagina of app een geldverzoek indienen. We gebruiken hiervoor de website, maar de processen zijn hetzelfde met de app.

1. Log in op uw PayPal-account.
2. Selecteer Verzenden en aanvragen.
3. Schakel over naar het tabblad Verzoek.
4. Typ de naam, het e-mailadres of het mobiele nummer van de persoon van wie u geld wilt aanvragen.
5. Selecteer Volgende nadat je je contactgegevens hebt gecontroleerd.
6. Vul het bedrag in dat u wilt aanvragen.
7. Voeg eventueel een toelichting toe.
8. Selecteer de knop Betaling aanvragen.

U ontvangt een e-mail met een samenvatting van de bijzonderheden van het betalingsverzoek. De persoon of entiteit ontvangt een soortgelijke mededeling en kan u betalen door simpelweg op een link in het bericht te klikken.

Geld aanvragen met een factuur

Hoewel het geweldig is om geld naar vrienden en familieleden te sturen via de gebruikelijke methode voor het aanvragen van geld, moet u mogelijk een factuur indienen als u probeert betaald te krijgen voor werk of een verkocht product. Het goede nieuws is dat PayPal een krachtig factureringsmechanisme heeft ingebouwd. Als gevolg hiervan hoeft u geen extra software te gebruiken om facturen te maken, te onderhouden of te verzenden.

1. Log in op PayPal.
2. Selecteer op het tabblad Aanvraag de optie Een factuur maken.
3. Vul het factuurformulier in met uw relevante gegevens.
4. Selecteer de knop Verzenden wanneer u tevreden bent met de factuur, en PayPal zal deze naar de door u opgegeven personen verzenden.

Je ontvangt ook een e-mail waarin wordt bevestigd dat je een factuur hebt verzonden. Ter herinnering, u kunt de factuur opnieuw versturen.

PayPal-saldo en bankoverschrijvingen

Zodra u geld op uw PayPal-rekening heeft staan, moet u een manier vinden om het goed te gebruiken. De meeste online winkels accepteren PayPal, dus u hoeft niets anders te doen als u uw geld bij hen wilt uitgeven.

U moet echter een geschikte rekening koppelen als u uw geld op een standaard bankrekening wilt hebben. Selecteer Een bank koppelen in het menu Portemonnee en geef PayPal vervolgens uw bankgegevens op. Als het verdwijnt, kunt u de optie Opnemen gebruiken om uw PayPal-geld over te schrijven naar uw lokale bankrekening.

Je hebt geen PayPal-saldo nodig om iets online te kopen, voor het geval je het nog niet wist. PayPal factureert uw betaalmethode (zoals een creditcard) en fungeert als veilige bemiddelaar tussen u en de handelaar. Voel je niet gedwongen om geld op je PayPal-rekening te houden.

We hopen dat je geld hebt ontvangen op Paypal door de door ons genoemde stappen te volgen. Als er daarna nog een ander probleem is met de PayPal-rekening, kunt u contact opnemen met Paypal bellen nederland.

Go Back

Comment