Menu

Service

Subtitle

Hoe u HP DesignJet-printerfout 61:05 kunt oplossen

Er is een fout gedetecteerd in uw Designjet-printerserie 500 of 800. HP DesignJet-printer repareren Fout 61:05 is een taakverwerkingsfout die is opgetreden tijdens het verwerken van PostScript- of HP-GL / 2-bestanden met het HPGL / 2-kaartinstallatieprogramma. HP telefoonnummer, presenteert ondergeschoolde, ervaren technische experts of met professionele, technische experts, lost problemen op die in korte tijd worden opgelost. Terug naar het origineel, zorg ervoor dat uw HP Designjet-printer correct werkt door te communiceren met de juiste technici die u in de juiste richting begeleiden om uw problemen op te lossen voor soepele en efficiënte afdrukresultaten

Stappen om HP DesignJet-printerfout 61:05 op te lossen:

Methode 1: probeer het volgende

Stap 1: Schakel de HP-printer uit en wacht een paar minuten.
Stap 2: Klik nogmaals op de printer en retourneer het bestand dat u probeerde af te drukken.
Stap 3: Als na het opnieuw verzenden van het bestand de foutcode opnieuw verschijnt, probeer het bestand dan opnieuw te genereren en probeer opnieuw af te drukken.
Stap 4: Controleer of u uw firmware en stuurprogramma hebt gewijzigd.
Stap 5: Controleer of er garantie is voor de zwarte printkop. Vervang het als dit niet het geval is.
Stap 6: Als de bovenstaande oplossingen het defect niet verhelpen, is er mogelijk een probleem met de HPGL / 2-kaart / formatter of de netwerkkaart

Methode 2: alternatieve methode voor de bovengenoemde

Stap 1: Probeer het bestand opnieuw te genereren en probeer opnieuw af te drukken als de foutcode 16:05 opnieuw verschijnt.
Stap 2: Als PostScript het bestand is dat deze fout veroorzaakt, controleer dan of het binair is. Als het bestand binair is, geef het bestand dan met AppleTalk aan de printer.
Stap 3: Als u AppleTalk niet gebruikt om een binair bestand naar een printer te sturen, moet u de PostScript-configuratie wijzigen in Binair via het voorpaneel (menu Setup / PS / Codering / Binair).

Bel voor hulp naar het telefoonnummer van de HP Printer Klantenservice + 31-202414836

Verbind het HP Klantenservice nummer + 31-202414836 (gratis) om uw HP Designjet printerprobleem op te lossen voor een veilige en effectieve service voor foutoplossing. Onze getrainde en bekwame technici zijn 24 * 7 aanwezig om u te helpen het probleem met elke mogelijke oplossing op te lossen. Voel je vrij om een geschoold probleem te hebben, in staat om technici op te lossen. Omdat er niets gebeurt of niet vanzelf wordt opgelost, is het noodzakelijk om te onderhandelen.

 

 

Go Back

Comment