Menu

Service

Subtitle

Hoe u HP Printer Foutbericht 0xc19a0035 kunt oplossen

Photosmart HP-printer kan werken met inktpatronen. Volg het onderstaande blog van 2-3 minuten om de foutmelding 0xc19a0035 van de HP-printer te verbeteren. De foutmelding bevindt zich meestal in een aparte printkopcartridge van de HP-printer. Met behulp van vier inktpatronen en een kop die verenigt als een driekleurige inktpatroon, zijn deze de afgelopen tijd op de markt geïntroduceerd. Het voordeel van deze printer is dat als hij kapot is, we de inktcartridge kunnen vervangen. Het is niet nodig om andere cartridges goed te laten werken. Een extra onderdeel dat de printkop wordt genoemd, is de keerzijde van deze printers. De prijs van verbruiksartikelen is een ander nadeel van dit type HP-printer, terwijl de prijs van de cartridge daalt als we vier inktcartridges kopen en meer betalen als we de eerste twee kleuren kopen. Meer onderdelen op de printer, meer problemen, meer onderdelen die defect kunnen raken, zoals een 0xc19a0035-fout als het inktsysteem niet goed werkt. Voor een beter begrip belt u HP telefoonnummer +31-344788224.

Stappen om het HP-printerfoutbericht 0xc19a0035 op te lossen

Probeer eerst de HP-printer uit te schakelen en weer in te schakelen, doe dit minstens twee of drie keer, als het probleem zich blijft voordoen, volgt u de stappen:

Stap 1: Open het gedeelte dat toegang geeft tot de cartridges.
Stap 2: We hopen dat de te vervangen cartridges in orde worden gemaakt.
Stap 3: De kop van de inktpatroon wordt verwijderd.
Stap 4: Connectoren op de inktcartridges verschijnen aan de onderkant van de chip. Met een beetje vochtig servet of een klein mooi schoon doekje kun je deze schoonmaken. U kunt ook isopropylalcoholdoekjes gebruiken voor meer finesse.
Stap 5: Controleer nogmaals voordat u cartridges plaatst om alles schoon te maken.
Stap 6: Als een vervangende kop een fout blijft maken.
OF probeer het volgende:

Reset printer (mogelijke oplossing) fout 0xc19a0035

Stap 1: Koppel het netsnoer los
Stap 2: Wacht ongeveer 20 seconden, druk dan op het voorscherm op de knop (#) en (3)
Stap 3: Ga verder om op (#) en (3) te drukken om weer elektriciteit op het netsnoer aan te sluiten.
Stap 4: Laat de toetsen los wanneer u de printer volledig aanzet.
Stap 5: Maak enkele configuratie-instellingen, alsof hij, toen deze fabriek werd hersteld, de printer had gekocht.

Voor een snelle oplossing kunt u contact opnemen met HP Klantenservice nummer Nederland +31-344788224

 HP Klantenservice Nederland + 31-344788224 (gratis) zal bellen voor een snelle oplossing van eventuele vragen die zich voordoen tijdens het uitvoeren van stappen. Profiteer van alle mogelijke oplossingen voor uw vraag en ontvang online hulp op afstand via een telefoongesprek of live online chat. 24 * 7 staan de juiste technici klaar om u in de juiste richting te helpen en problemen snel op te lossen.

Go Back

Comment