Menu

Service

Subtitle

Hoe u uw Facebook-avatar op de gemakkelijke manier kunt maken

Facebook heeft zijn gebruikers een nieuwe en leuke kans gegeven om hun profielen op hun tijdlijnen te introduceren. Het wordt een Facebook-avatar genoemd en vervangt een standaardprofielfoto. Het beste van Facebook-avatars is maatwerk. Je kunt je avatar een nieuw kapsel geven, verschillende gezichtsuitdrukkingen uitproberen en hem aankleden met coole outfits. Welke persona je ook denkt dat hilarisch en charmant zal overkomen, of een ander bijvoeglijk naamwoord van je voorkeur, je kunt het doen met deze functie.

Uw aangepaste avatar verschijnt in opmerkingen, Facebook-verhalen en Facebook-chat-messengervensters, naast uw profielfoto. Je kunt het ook delen op sociale mediaplatforms zoals Instagram, Twitter en WhatsApp. Dit is een van de redenen waarom het kan concurreren met Apple’s Memoji en Bitmoji, omdat het zo wereldwijd en alomtegenwoordig is.

Zo maak je je Facebook-avatar

1 Open de Facebook-app.

2 Klik in de rechterbovenhoek op de knop Meer (drie verticale lijnen).

3 Selecteer Meer weergeven in het vervolgkeuzemenu.

4 Selecteer Meer weergeven in het vervolgkeuzemenu.

5 Tik op “Volgende”.

6 Kies uw huidskleur en selecteer Volgende.

7 Kies nu uw kapsel.

8 Volgende Kies je gezichtsvorm.

9 Vervolgens uw oogkleur en wenkbrauwvorm.

10 Selecteer een outfit.

11 Klik bovenaan op Gereed om te voltooien.

Je kunt ook de vorm van je neus en baard veranderen, evenals de hoogte van je baard. Als alternatief kunt u de Facebook Avatar Creator gebruiken om de vooraf gemaakte avatar van iemand anders te selecteren. Deze functionaliteit is toegankelijk via de bladwijzers van de Facebook-app en de commentaarcomponist.

Waarom Facebook-avatars gebruiken?

Laten we eerlijk zijn: standaard Facebook-profielfoto’s voldoen niet meer. Je hebt wat meer beweging en pzazz nodig in het tijdperk van gifs en memes. Avatars op Facebook bieden dit alles en meer. Je kunt er een breed scala aan emoties en uitdrukkingen mee overbrengen en een digitaal personage vormen dat niet alleen je gezicht maar ook je persoonlijkheid kenmerkt. Of het nu droevig en serieus, hippie of vrolijk is, er is voor elk wat wils.

We zijn ons allemaal bewust van het belang van deelname aan sociale media. Elke Facebook-pagina, profiel of groep die niet actief is, is gedoemd te mislukken. Dit is een bewezen feit. Gebruikers kunnen hun publiek beter betrekken met Facebook-avatars. Ze kunnen hen ervan overtuigen dat het geen kartonnen uitsnijdingen zijn, maar echte mensen met gevoelens en emoties.

Waarom kan ik mijn eigen Facebook-avatar niet maken?

Helaas is de functie vanaf nu alleen beschikbaar voor een aantal geselecteerde landen. Alleen gebruikers in de VS hadden er eerst toegang toe. Sindsdien hebben andere landen toegang gekregen.

Dit zijn dus alle stappen om uw Facebook-avatar op de gemakkelijke manier te maken. Als je nog steeds problemen hebt, maak dan je Facebook-avatar op de gemakkelijke manier aan. Gelieve op te neem Facebook bellen Nederland. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Facebook.

Go Back

Comment