Menu

Service

Subtitle

Hoe u uw Facebook-taal kunt wijzigen (2021 bijgewerkt)

Facebook staat bekend om het uitbreiden van taalondersteuning om het zijn wereldwijde gebruikersbestand gemakkelijker te maken. Tot nu toe heeft de sociale-mediagigant ondersteuning voor 100 talen toegevoegd, en dat aantal zal naar verwachting in de toekomst alleen maar groeien. Je kunt je Facebook-instellingen wijzigen in je moedertaal, of teruggaan naar Engels als je dat eerder hebt gedaan en er niet tevreden mee bent. In deze zelfstudie laten we u zien hoe u uw Facebook-taal eenvoudig kunt wijzigen.

Er zijn twee kanalen die u kunt gebruiken om uw Facebook-taal te wijzigen. Je hebt rechtstreeks toegang tot de eerste via de nieuwsfeed van Facebook. De tweede is toegankelijk via de instellingenpagina van Facebook. Onnodig te zeggen dat u moet zijn aangemeld bij uw Facebook-account om toegang te krijgen tot beide. Een bonustaal die Facebook biedt, is Piraten-Engels. De Arrgh’s zorgen voor een leuke manier van navigeren en ronddolen op Facebook. Ik zal het gebruik op lange termijn echter niet aanbevelen, omdat het soms behoorlijk onleesbaar kan worden.

Er zijn andere varianten van de piratentaal die alleen jij of een andere aanklager die naar dezelfde taal is overgeschakeld, kan zien. Deze omvatten ondersteboven Engels, Basa Jaw, Malti, enz.

Uw Facebook-taal wijzigen (Beknopte handleiding)


Methode 1: Via de taalinstellingen van Facebook


1.Ga naar je Facebook-tijdlijn of startpagina.

2.Klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek.

3.Selecteer in het vervolgkeuzemenu Instellingen.

4.Kies in het zijmenu Taal en regio.

Tik op Facebook-taal.
Scroll naar beneden naar de taal van uw keuze.
Tik op Wijzigingen opslaan als u klaar bent.
En zo eenvoudig is het om je Facebook-taal te wijzigen. Alles verschijnt nu in de instelling die je hebt gekozen.

RECLAME

Methode 2: Rechtstreeks vanuit de nieuwsfeed

Voor een nog directe en snellere manier om je Facebook-taal te wijzigen, is hier een andere methode.

1.Ga naar je Facebook-nieuwsfeed.

Helemaal rechts, onder Facebook-advertenties, klik op het vak +, naast de talen.
3.Selecteer uw taal in het pop-upvenster.

Tik op Facebook vertalen als je klaar bent.
Dingen om te overwegen voordat u uw Facebook-taalinstellingen wijzigt

U kunt ook uw Facebook-taal wijzigen op het moment dat u zich aanmeldt op het socialemediaplatform. Er zijn geen standaardtalen die u worden opgelegd voordat u zich registreert.

Bovendien worden naast de taalinstellingen ook de regio-instellingen gewijzigd. Als u bijvoorbeeld de Franse taal kiest, worden de tijd, datum en andere inloggegevens van uw Facebook-account aangepast aan Frankrijk.

Dit zijn dus alle stappen Hoe u uw Facebook-taal kunt wijzigen (bijgewerkt in 2021). Als je nog steeds problemen hebt, verander je Facebook-taal. Alsjeblieft Neem op Contact Facebook bellen Nederland. Technici zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met de klantenservice van Facebook.

Go Back

Comment