Menu

Service

Subtitle

Hoe u uw Gmail Inbox-thema kunt wijzigen

Beschouw bureaubladachtergronden en prachtige muiscursors als voorbeelden van personalisatie in computers. U personaliseert bijna elk aspect van uw computer- en online leven, dus waarom probeert u niet ook uw Gmail-inbox aan te passen?

Het standaard rood-witte kleurenschema van een Gmail-inbox kan behoorlijk saai zijn en er is niet veel voor nodig om uw inbox-thema op te fleuren met levendige kleuren of adembenemende foto’s. In feite is het wijzigen van je inbox-thema in Gmail een fluitje van een cent. Als je het nog nooit eerder hebt gedaan en het een kans wilt geven, lees dan verder voor onze eenvoudige en snelle tutorial om het thema van je Gmail-inbox te wijzigen.

Hoe u het thema van uw Gmail-inbox kunt wijzigen

Stap 1: Start uw webbrowser en navigeer naar uw Gmail-account. Log in op uw account.

Stap 2: Selecteer het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van uw inbox.
Stap 3: Selecteer Thema’s in het menu dat wordt weergegeven.

Stap 4: Op de pagina Kies je thema kun je kiezen uit een menu met vooraf gedefinieerde foto’s, achtergrondkleuren of tekeningen om als thema voor je inbox te dienen. Het is ook vermeldenswaard dat verschillende van deze thema’s meer maatwerk mogelijk maken, zoals het instellen van een tekstachtergrond, het toevoegen van een vignet of het vervagen van uw thema. Klik op een thema om deze aanpassingsopties te zien. Als de pictogrammen voor die aanpassingskeuzes onder aan het scherm Kies uw thema worden weergegeven, kan het thema worden gewijzigd. Stel uw opties in door op elk pictogram te klikken.

Je kunt ook je eigen foto’s als inbox-thema gebruiken. Zoals Google aangeeft, moet u, als u voor deze optie kiest, eerst uw voorkeursafbeelding indienen bij Google Foto’s. Nadat je je foto hebt geüpload, ga je naar het scherm Kies je thema en klik je op de optie Mijn foto’s in de linkerbenedenhoek. Selecteer vervolgens uw foto door op Selecteren te klikken. Configureer uw personalisatievoorkeuren.

Stap 5: Als u klaar bent, klikt u op het blauw-witte pictogram Opslaan onder aan het scherm.

Aanbevelingen van de redactie

Sony HT-A7000 soundbar review: een volle ervaring
Tegenwoordig kost deze Samsung Chromebook slechts $ 129 bij Walmart.
Review van de Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9: een fantastische laptop die verbeterd is
Hieronder staan de best betaalbare QLED TV-aanbiedingen voor augustus 2021: Vizio en Samsung
Hoe u de firmware op uw router kunt bijwerken

We hopen dat de hierboven genoemde technieken u helpen bij het oplossen van het probleem. Als er technische problemen aanhouden, neem dan contact op met onze Gmail bellen.

Go Back

Comment