Menu

Service

Subtitle

Hoe u uw PayPal-account kunt sluiten of permanent kunt verwijderen

PayPal is een van de meest populaire online betalingsoplossingen voor zowel persoonlijke als zakelijke transacties over de hele wereld. Als u uw PayPal-rekening op enig moment wilt beëindigen, of dat nu is omdat u deze jaren geleden hebt geopend en nooit hebt gebruikt, of omdat u hebt besloten een andere online betaalmethode te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken; het is eenvoudig en duurt slechts 10 minuten. Lees verder om te leren hoe u uw PayPal-rekening sluit.

Waarom zou u uw PayPal-rekening sluiten?

Het was voorheen handig om een PayPal-rekening aan te houden, zelfs als u deze niet gebruikt: u hoeft er niet voor te betalen, en als u dat wel doet, kunt u deze gebruiken om te betalen voor een online aankoop, een social media-campagne of je eigen zaak.

Vanaf 16 december 2020 brengt PayPal echter inactiviteitskosten in rekening voor accounts die ten minste 12 maanden inactief zijn geweest. Als u het niet hebt gebruikt voor betalingen, transacties of overboekingen, en ook niet af en toe inlogt, kunt u een boete krijgen van maximaal $ 12 per jaar. Dus als je een PayPal-rekening hebt die je nooit gebruikt, kan het een goed idee zijn om deze permanent te verwijderen.

Opmerking: om uw PayPal-account te annuleren, moet u uw laptop of computer gebruiken. Het is niet mogelijk om het via het mobiele apparaat af te ronden.

Een persoonlijk account sluiten

Als u om welke reden dan ook besluit uw PayPal-rekening te sluiten, zorg er dan voor dat u uw saldo naar uw bankrekening overmaakt of om een cheque van PayPal vraagt voordat u dit doet. Neem dan de volgende stappen:

  1. Log in op uw PayPal-account.
  2. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om naar Instellingen te gaan.
  3. Scroll naar beneden op het tabblad Profiel en klik op Account sluiten en voltooi het proces voor het sluiten van de account.

Opmerking: de accountsluiting is definitief en de accountgeschiedenis en het accreditatienummer gaan verloren.

Een zakelijk account sluiten
  1. Log in op uw PayPal-account.
  2. Klik op het tandwielpictogram naast Afmelden in de rechterbovenhoek om Instellingen te openen.
  3. Ga naar Accountinstellingen en selecteer de knop Account sluiten naast Accounttype.
  4. Klik op het pictogram Rekening sluiten om uw zakelijke PayPal-rekening permanent af te sluiten.
Kan ik de PayPal-rekening opnieuw openen nadat deze is gesloten?

You will not be able to reopen the same PayPal account after it has been closed. You can, however, create a new PayPal account with the same email address, but you will lose all of your past transaction history.

Als u aanvullende informatie nodig heeft, neem dan contact op met het team van technici van Paypal nederland bellen, die op elk moment beschikbaar zijn om u te helpen en te ondersteunen. Er is geen probleem met de service dat het team van experts niet kan oplossen. U kunt erop vertrouwen dat elk Paypal-gerelateerd probleem snel en nauwkeurig wordt opgelost.

Go Back

Comment