Menu

Service

Subtitle

Hoe verander ik mijn Gmail-account van Kind naar Normaal?

Gmail wordt verondersteld om zijn gebruikers te geven en is te vinden in elk marktsegment. Het is ook volledig geschikt voor consumenten van alle leeftijden. Gebruikers genieten van het gebruik van deze e-mail vanwege de vele functies. Dus als je hulp nodig hebt bij het account van je kind in de Family-app, kun je de verstrekte informatie raadplegen.

Stappen voor het converteren van een Gmail-account voor kinderen naar een normaal Gmail-account!

Start met het starten van de Gmail Family-verbindingsapp vanaf elk apparaat dat is ingeschakeld.
Raak vervolgens de naam van uw kind aan en Gmail geeft de accountgegevens van uw kind weer.
Zoek en raak nu de optie “Instellingen” aan. Tik op de optie “Instellingen beheren” uit de vele opties die voor je verschijnen om wijzigingen aan te brengen.
U ziet de accountgegevens van uw kind voor u weergegeven. Tik op de optie “Informatie bewerken” in de rechterbovenhoek.
En breng vervolgens de nodige wijzigingen aan in het account van uw Kind. De optie om van het Gmail-account een normale optie te maken, vindt u hier. Tik erop om het te activeren.
Wanneer je klaar bent,
Je kunt het account als je normale Gmail-account gebruiken als je eenmaal hebt geleerd hoe je je Gmail-account van kind naar normaal kunt veranderen. Als je echter extra hulp nodig hebt, kun je de klantenservice van Gmail bespreken. Afgezien daarvan, als je wilt weten hoe je ouderlijk toezicht kunt uitschakelen nadat je je account hebt gereset, kun je de onderstaande stappen volgen.

Hoe kan ik ouderlijk toezicht uitschakelen in Gmail?

Hier zijn de stappen die betrokken zijn bij het uitschakelen van ouderlijk toezicht!

Gebruikers moeten het account van hun kind verwijderen om ouderlijk toezicht uit te schakelen. Hiermee wordt ook de informatie verwijderd die is opgeslagen in het account van uw kind. Je kunt de onderstaande instructies volgen om te leren hoe je ouderlijk toezicht in Gmail uitschakelt.

Begin met het ontgrendelen van het apparaat van uw kind en het openen van de Gmail-app voor gezinsverbinding vanuit het startscherm van het programma.
Tik op de optie “Account verwijderen” in de navigatiebalk om door te gaan.
U wordt naar een nieuw scherm gestuurd en u wordt gevraagd nogmaals op “Account verwijderen” te drukken.
Kies nu het gezinslid dat het account van het kind verwijdert. Om veiligheidsredenen wordt u gevraagd uw e-mailwachtwoord op te geven.
wanneer u klaar bent met het invoeren van informatie, drukt u op de knop “OK”.
Het account van uw kind wordt verwijderd en ouderlijk toezicht wordt uitgeschakeld.

Om de vorige stappen te bevestigen, herhaal je ze op de smartphone van je ouders voordat je de gezinsapp verwijdert. Gebruikers die willen weten hoe ze het account van hun kind kunnen wijzigen in het account van een ouder, kunnen dit doen door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe verander ik het account van mijn kind in een ouderaccount?
Stappen voor het converteren van een kinderaccount naar een ouderaccount!

Om door te gaan met het converteren van een kinderaccount naar een ouderaccount, hoeft u alleen maar de leeftijd en naam van de gebruiker bij te werken. U kunt de onderstaande instructies volgen om erachter te komen hoe u verder moet gaan.

Begin met het ontgrendelen van de mobiel van het kind en het starten van de Family connect-app.
Kies “Instellingen wijzigen” in de rechterbovenhoek van de inbox.
Wanneer het menu met verschillende opties verschijnt, drukt u op de optie “Instellingen bewerken” om de Gmail-informatie van uw kind voor u te laten zien.
Verander de naam in uw eigen naam door erop te tikken. Op dezelfde manier kunt u als ouder de geboortedatum en vervolgens de relatie wijzigen.
Als u klaar bent, drukt u op de knop “Opslaan” om uw instellingen op te slaan.

De hierboven beschreven stappen zouden u moeten leren hoe u zonder problemen wijzigingen kunt aanbrengen en het account van een kind kunt beheren. Degenen die nog steeds problemen ondervinden, worden aangemoedigd om contact op te nemen met Gmail Live Person, dat beschikbaar is op verschillende platforms. Experts lossen uw probleem op een prettige manier op en geven u direct antwoord.

Hoe Gmail-account van soort naar normaal te veranderen Dit moet je begrepen hebben. Als er hierna nog steeds een probleem is, neem dan contact op met Gmail bellen.

Go Back

Comment