Menu

Service

Subtitle

Hoe verschillende Windows 10: Avast Antivirus-fouten te repareren?

Is er een probleem met technische fouten die worden veroorzaakt door de incompatibiliteit van de oudere versie van Avast-antivirus en de nieuwe upgrades naar Windows 10? Maakt u zich geen zorgen, net als veel andere Avast-gebruikers "herkent het antivirusprogramma van Avast dat op Windows 10-systemen is geïnstalleerd de Windows-bestanden niet omdat ze deel uitmaken van dezelfde kit en een aantal ervan proberen te verwijderen." Voor elke technische fout van Avast antivirus kiest u de Avast technische ondersteuningsdesk.

Avast Antivirus is een van de meest voorkomende beveiligingssoftware, maar het moet net als andere softwareprogramma's regelmatig worden gewijzigd om zijn vaardigheid in het bieden van volledige bescherming van technische apparaten te behouden. Deze blog is geschreven om de ondersteuningsoplossingen van Avast te bieden die nodig zijn voor technische fouten met betrekking tot Avast Antivirus en Windows 10. Daarom kunnen klanten van Avast Antivirus die onlangs het Windows-systeem van hun technische apparaten hebben geüpgraded naar Windows 10, maar helaas zijn vergeten hun Avast-antivirus te upgraden installatie naar de Windows 10-compatibele versie zou door dit bericht moeten gaan. Nuttige richtlijnen voor het oplossen van verschillende technische fouten waarmee een klant te maken kan krijgen als gevolg van dit incompatibiliteitsprobleem, worden hieronder besproken:

Fix Avast Antivirus Technical Errors with Windows 10

"The steps given below by our professional customer service experts will help customers who think "How to address the professional error that occurred if Avast antivirus is not recognized by 'Windows 10 action center'?

This error occurs when your screen shows the message "Windows Protector and Avast Antivirus are both disabled" or "Windows can't find Avast antivirus apps." 

Furthermore, some simple steps to fix this technical error in the client system are listed:

Opmerking: Ten eerste moeten klanten hun Avast-antivirus uitschakelen en vervolgens weer inschakelen. Hierdoor kan de nieuwe Windows 10 de configuratie onthouden.

1. Ga naar de taakbalk en klik met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram voor Avast.
2. Schakel antivirussoftware gedurende 10 minuten uit via het configuratiescherm van Shields
3. Schakel het item nu opnieuw in door 'Alle schilden activeren' te selecteren

Dit zou Avast Antivirus zeker in staat stellen om Windows 10 te onthouden. Als het probleem zich echter blijft voordoen, belt u ons Avast telefoonnummer + 31-308080850 om contact op te nemen met getrainde en gekwalificeerde professionele klantenondersteuningsexperts.

Avast-ondersteuningsspecialisten van Avast Antivirus hebben ook aan de volgende ondersteuningsmaatregelen gewerkt en deze aangeboden om klanten met een andere technische fout te helpen "Hoe de technische fout corrigeren die Avast-antivirus op een zwart scherm in Windows 10 laat zien?

Dit is een technische fout die optreedt terwijl een Windows-update wordt geprobeerd door de Avast-antivirusclient.

Volg de onderstaande stappen om dit technische probleem op te lossen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Antivirus door op 'Avast' te klikken
2. Schakel de beveiligingsoptie uit op het tabblad Instellingen
3. Ga naar de exclusieve pagina en voeg vervolgens het volgende adres toe aan Uitsluitingen door op 'Toevoegen' te klikken
C: \ Windows \ Explorer.exe en C: \ Windows \ ImmersiveControlPannel \ SystemSettings.exe
4. Start ten slotte het systeem opnieuw op

De bovenstaande stappen hebben de klant zeker geholpen om het technische probleem 'Avast antivirus' op het zwarte scherm in Windows 10 op te lossen, maar als de klant deze fout nog steeds niet kan oplossen met hun Avast Antivirus, kunnen ze eenvoudig contact opnemen met onze technische klantenservice om bieden experts de beste en snelste oplossing van alle kleine of grote problemen of fouten, veelvoorkomende problemen of fouten.
 
 
Onze experts op het gebied van klantondersteuning hebben de mogelijkheid om alle technische problemen op te lossen die onze klantenondersteuningszoekers tegenkomen, of ze nu verband houden met het technische apparaat dat door de klant wordt gebruikt of met een besturingssysteem dat op hun technische apparaten is geïnstalleerd (Windows 7, Windows 8, Linux, Unix , Android). De technische klantenondersteuningsspecialisten van ons ondersteuningsteam staan erom bekend klantenondersteuning te bieden om verschillende problemen op te lossen. De klantenservice die onze experts bieden, worden hieronder beschreven:
 

Ondersteunt zowel bekabelde als draadloze verbindingssystemen

1. Diagnose- en reparatieondersteunende diensten voor allerlei softwareproblemen
2. Totale optimalisatie van het apparaat
3. Als de klant problemen ondervindt met de randproducten, ondersteunende diensten
4. Computerfouten oplossen en problemen oplossen
5. Driver, antivirusprogramma, installatie van het besturingssysteem en ondersteunende diensten voor activering
6. Handhaving van de optimale snelheid van apparaatondersteuning voor de klant
7. Professionele ondersteuningssystemen voor de dekking van online bedreigingen voor het cliëntsysteem
8. Het bieden van de beste technische klantenservice die beschikbaar is tegen een acceptabel tarief
9. Beschikbaarheid van telefonische en live chat-ondersteuningsdiensten 24-7 dagen en nachten
10. Er is een geweldig platform bereikt om alles in één technische ondersteuning en veiligheid te bieden.

Als uw computer nog steeds een technisch probleem heeft en op zoek is naar enkele van de bovenstaande problemen. Bel het Avast telefoonnummer + 31-308080850 en wees tevreden met de hulp van onze technische klantenondersteuningsexperts door het probleem in de kortst mogelijke tijd op te lossen. Onze 24 * 7 ondersteuningsdiensten zijn ook toegankelijk door onze website te bezoeken om de voordelen van onze live chatondersteuningsdienst te bekijken. De meest gerespecteerde beveiligingssuite is Avast Antivirus, en we vergroten de doeltreffendheid ervan door technische tekortkomingen in verband met deze beveiligingskit snel te verhelpen.

Go Back

Comment