Menu

Service

Subtitle

Hoe voeg ik een klant toe aan het AVG-installatiepakket?

Ongetwijfeld kun je op de een of andere manier met de wereld communiceren om vruchtbare dingen te verkrijgen. Veiligheid en bescherming zijn de rechten van iedereen, niet alleen in de echte wereld maar ook in elk stadium of bedrijf. Ze willen allemaal groeien door anderen met hun benen te slepen. Alle organisaties en werknemers zijn via online connectiviteit verbonden met hun bedrijven.

De hackers werpen allemaal hun ogen op die van jou. Ze verzamelen uw persoonlijke gegevens en gebruiken deze op een slechte manier. Aanvallers en spyware gebruiken de informatie en gegevens van uw bank en kunnen u een pijnlijk niveau bieden.

U hoeft zich geen zorgen of gespannen te maken over bedrijfs- en werknemersgegevens. AVG is een antivirusprogramma voor cyberbeveiliging dat u beschermt tegen hacking, kwaadwillende activiteiten en storingen. AVG-analysers evalueren de noodzaak om cloudzorg te bieden die uw klant altijd en overal redt en online bescherming biedt. Het beheert uw account efficiënt en effectief.

U kunt een nieuwe klant aan AVG toevoegen door de onderstaande stappen te volgen, of de antivirusondersteuning van AVG helpt u bij het oplossen van uw problemen of twijfels:

1. U kunt de knop "klant toevoegen" op het partnerdashboard zien.
2. Klik erop.
3. Hier zijn uw gegevens nodig.
4. Uw klantprofiel, postadres, klantformulier, factuuradres zijn nodig.
5. Klik vervolgens op "faciliteiten opslaan en kiezen" zodra de gegevens zijn ingevoerd.
6. Kies de services die u wilt opnemen in het abonnement dat u kiest.
7. Kies de eenheidnummers en druk op de knop Toevoegen op de winkelwagen.
8. Tik op 'volgende' om op te slaan en te vertrekken.
9. Nadat u de kaartgegevens heeft ingevuld en de betaling heeft uitgevoerd, kunt u met succes een nieuw account toevoegen.

De bovenstaande stappen zijn geschikt om een nieuwe klant toe te voegen, maar ze zijn net zo eenvoudig als hierboven vermeld.
Op dezelfde manier kan de gebruiker meer apparaten op het AVG-netwerk aansluiten, de software op andere telefoons, computers en tablets installeren en hun collega's uitnodigen om lid te worden van het netwerk.

Voor elke vraag of vraag kunt u contact opnemen met AVG telefoonnummer Nederland + 31-308081216 als u nog geen nieuwe heeft toegevoegd. Het team is erg loyaal aan je, ze doen er alles aan om al je zorgen weg te nemen en ze zijn 24 * 7 uur beschikbaar, dus je kunt op elk gewenst moment ondersteuning van hen krijgen. Laat u niet lastig vallen, bel ze, maak uzelf probleemloos.

Als u regelmatig wordt onderbroken. En als u direct een oplossing wilt, kunt u contact opnemen met onze AVG klantenservice.

Go Back

Comment