Menu

Service

Subtitle

Hoe YouTube te gebruiken zonder een Gmail-account

Een Google-account is vereist om in te loggen op YouTube. Voor degenen die al een e-mailaccount hebben (of gewoon geen Gmail-account willen), kunnen Google-accounts worden gemaakt met elk geldig niet-Gmail-adres. U moet in uw webbrowser naar de pagina Aanmelden zonder Gmail van Google navigeren en het formulier invullen (de mobiele app heeft niet de mogelijkheid om een niet-Gmail Google-account te maken, hoewel u een mobiele browser kunt gebruiken). Houd er rekening mee dat je door video’s kunt bladeren en video’s kunt bekijken, en ook andere YouTube-functionaliteit kunt gebruiken zonder je aan te melden voor een account.

Methode 1 Een Google-account maken zonder Gmail

Step (1) Ga naar https://accounts.google.com/SignUpWithoutGmail om aan de slag te gaan. U wordt doorgestuurd naar een formulier waar u een nieuw account kunt aanmaken. De e-mailbox heeft niet het “@gmail.com”-watermerk dat op de gebruikelijke aanmeldingspagina wordt weergegeven.
U kunt ook naar de pagina “Aanmelden zonder Gmail” gaan door op de link “Ik gebruik liever mijn huidige e-mailadres” te klikken onder het gebruikersnaamveld op de gebruikelijke aanmeldingspagina.

Step (2) Vul het formulier voor een nieuw account in. Een voor- en achternaam, niet-Gmail e-mailadres, wachtwoord, geboortedatum en mobiel nummer zijn allemaal vereist.Het mobiele nummer wordt gebruikt voor beveiliging en herstel.

 Step (3) “Volgende stap” moet worden geselecteerd. Het venster “Privacy & Voorwaarden” zal verschijnen als het formulier correct is ingevuld.
Als een veld ongeldige gegevens bevat, wordt u gewaarschuwd en kunt u niet verder gaan.

 Step (4) Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de knop “Ik ga akkoord”. U kunt pas op ‘Akkoord’ klikken als u alle voorwaarden heeft gelezen. U wordt doorgestuurd naar een nieuwe website en ontvangt een verificatie-e-mail nadat u erop heeft geklikt.

Step (5) Selecteer “Nu verifiëren” in het vervolgkeuzemenu. Met deze knop wordt een klein pop-upvenster geopend met een inlogvenster voor de e-mailservice waarvoor u zich hebt aangemeld.
Je kunt ook rechtstreeks naar je inbox gaan en op de link klikken in de verificatie-e-mail die je hebt ontvangen.

Step (6) Log in met het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Klik op “Volgende” nadat u uw e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd. Uw Google-account wordt gevalideerd en u kunt het onmiddellijk gebruiken.

 Step (7) Ga naar https://www.youtube.com/. Maak een nieuw Google-account aan en log in. Klik in de rechterbovenhoek op “Aanmelden” en voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

U kunt het aanmeldingsproces overslaan als u al bent aangemeld vanaf uw verificatiesessie.

 Step (8) Onderzoek de privileges die aan uw geregistreerde account zijn gekoppeld. Je kunt nu functies op YouTube gebruiken die je voorheen niet kon als je een YouTube-account hebt. Je kunt nu het volgende doen op YouTube:

*Video’s uploaden
*Abonneren op kanalen
*Reageren op video’s
*Aangepaste afspeellijsten maken

Methode 2 YouTube gebruiken zonder account

1. Kijk door en bekijk video’s. Als je geen account wilt maken, kun je nog steeds de zoekbalk en lijsten met aanbevolen video’s gebruiken om de inhoud van YouTube te doorzoeken en door te bladeren.

* Voor het bekijken/doorbladeren van video’s met de mobiele app is geen Google-account vereist.
* Leeftijdsverificatie wordt gedaan met behulp van de geboortedatum van je Google-account en het is vereist om video’s met een leeftijdsbeperking te bekijken.

2. Op https://gaming.youtube.com/ kun je live streams van videogames bekijken. Je kunt live gestreamde games en gamenieuws bekijken in de gamesectie van YouTube. Zonder Gmail-account kun je ook andere YouTube Live-video’s bekijken.

*Om gebruik te kunnen maken van chat en abonnementen, moet u eerst een account aanmaken.

3. Stuur video’s naar je vrienden. Klik op de knop ‘Delen’ onder een video, die zich onder ‘Abonneren’ bevindt, om een menu te openen met verschillende links naar sociale netwerken en een verkorte URL om gemakkelijker te kunnen delen.

Op mobiele apparaten, terwijl u de video bekijkt, drukt u op het “Delen”-symbool (gebogen pijl) in de rechterbovenhoek om een menu met opties voor het delen van de video weer te geven.

Door “#t” achter de video-URL en vervolgens het tijdstempel te plaatsen, kun je naar een specifiek punt in de video linken. (Bijvoorbeeld: “#t=1m50s” brengt je na 1 minuut en 50 seconden naar de video.) 

4. Bekijk video’s op je tv. U kunt een voor tv geoptimaliseerde versie van de site gebruiken wanneer u uw computer aansluit via HDMI of een andere tv-verbinding. Als je een Chromecast bezit, kun je video’s casten vanaf je mobiele apparaat door op het “Cast”-pictogram (scherm met uitzendgolven) in de rechterbovenhoek van een video te tikken.

Als je aanvullende informatie nodig hebt, neem dan contact op met het team van technici van Gmail bellen, die altijd bereikbaar zijn om je te helpen en te ondersteunen. Er is geen enkel probleem met de service dat het team van professionals niet kan oplossen. U kunt er zeker van zijn dat u een onmiddellijke en nauwkeurige oplossing ontvangt voor elk Gmail-gerelateerd probleem.

 

 

Go Back

Comment