Menu

Service

Subtitle

Norton 360-fout 3051 - Symptomen, oorzaken en oplossing

Wat zijn de symptomen van Norton 360-foutcode 3051?

Norton-fout 3051 is een runtimefout die optreedt tijdens het installatieproces van de Norton 360-antivirussoftware. Deze foutcode kan soms optreden tijdens het opstarten of afsluiten van Windows of de installatie van het Windows-besturingssysteem. Het is erg belangrijk om het exacte exemplaar van de Norton-foutcode 3051 bij te houden, dus het oplossen van de fout is erg belangrijk.

1. De machine geeft fout 3051 weer en sluit abrupt het actieve venster af.
2. De machine kan plotseling bevriezen,
3. Het actieve systeemprogramma kan plotseling stoppen en het actieve venster afsluiten
4. Het systeem reageert langzaam en langzaam op invoerapparaten,

Wat zijn de oorzaken van fout 3051?

1. Beschadigde of onvolledige installatie van Norton 360-antivirusprogramma
2. Beschadigde invoer voor Windows-register, gekoppeld aan Norton-antivirusprogramma
3. Infectie met malware of virussen kunnen Windows-systeembestanden hebben geïnfecteerd
4. De Norton-antivirusbestanden kunnen per abuis door een ander programma worden verwijderd.

Hoe Norton-foutcode 3051 te repareren?

Wijzigingen in registerinvoer

De 3051-foutcode kan worden toegeschreven aan beschadigde registervermeldingen. Door handmatig de Windows-registervermelding te wijzigen, kunnen we deze fout corrigeren. Het wordt echter aangeraden om deze handeling zorgvuldig uit te voeren, een kleine fout kan leiden tot schade aan het hele systeem.

Het gebruik van bepaalde software zoals Winthruster of registry cleaner wordt sterk aanbevolen. Deze tools, gemaakt door Microsoft Gold Partner, zijn geautomatiseerde tools voor het opschonen van registers. Deze tools kunnen automatisch een back-up maken van bestanden en de vermeldingen in het register herstellen. Enkele klikreinigers zijn deze tools.

Windows systeemhersteltechniek

Windows biedt u een ingebouwde hulpprogramma waarmee u de best werkende versie van uw computer kunt herstellen naar de vorige. Ga naar het configuratiescherm en kies een optie om het systeem te herstellen. Dit opent de wizard voor Systeemherstel. Volg de richtlijnen om het proces van reconstructie van het apparaat te voltooien. Volg deze handleiding op Norton.com/Setup voor meer informatie over de basisconfiguratiestappen.

Installeer de laatste Windows-updates

Het bijwerken van het apparaat met de nieuwe vensterwijzigingen is nog steeds de beste praktijk. Controleer uw internetverbinding en upgrade uw vensters met de laatste updates. Start de machine na alle updates opnieuw op.

Laatste stuurprogramma-update

De driverupdate is erg belangrijk voor de soepele werking van het systeem. Controleer de internetverbinding en werk de apparaatstuurprogramma's bij met de nieuwste versie van de stuurprogramma's. U kunt tools zoals Driverdoc gebruiken om de apparaatstuurprogramma's bij te werken met de nieuwste versies. Deze tool maakt automatisch een back-up van eerdere versies van stuurprogramma's.

Verwijder het Norton-antivirussysteem en installeer het opnieuw

Als u het probleem nog steeds ondervindt, kunt u het probleem oplossen door een nieuw exemplaar van de Norton-antivirus te downloaden. Ga naar het configuratiescherm en kies een keuze voor programma's en functies. Kies een exemplaar van de Norton-antivirus en druk op de knop Verwijderen. Start het verwijderingsproces; herstart de machine na voltooiing van het proces. Bezoek de officiële website van Norton Antivirus en scan op Norton Antivirus 360. Volg de instructies en installeer een nieuw exemplaar van een antivirusprogramma van Norton.

Het negeren van foutieve probleemoplossing van antivirusprogramma's zal meer problemen veroorzaken. Om van deze fouten af te komen, kunt u Norton klantenservice gespecialiseerde diensten.

Als u problemen ondervindt met Norton 360 Error 3051, kunt u Norton telefoonnummer + 31-297728131 gebruiken.

Go Back

Comment