Menu

Service

Subtitle

Problemen met Gmail-fout 707 oplossen: eenvoudige stappen voor probleemoplossing binnen handbereik

Vanwege de belangrijke functies is Gmail de populairste e-mailserviceprovider over de hele wereld. Niets is echter perfect en er zijn enkele technologische tekortkomingen. Gmail-fout 707 is zo’n probleem dat u kunt krijgen tijdens het verzenden van e-mails vanuit uw account.

Wat is Gmail-fout 707 eigenlijk?
Gmail-fout 707 is een van de meest voorkomende fouten die veel gebruikers tegenkomen. Het gebeurt wanneer u een e-mail verzendt vanuit uw account. Kortom, tijdens het verzenden van een bericht verschijnt er een foutmelding met de tekst: “Oeps… het systeem heeft problemen ondervonden (#707).” U kunt ook het volgende bericht zien: “Er is een serverfout opgetreden en de e-mail is niet verzonden (fout 707).”

Het komt voor als gevolg van Gmail Labs, een experimentele en pre-releasefunctie van Gmail. Gebruikers stellen deze laboratoria doorgaans in staat om essentiële bedrijfsfunctionaliteit aan hun mailbox toe te voegen.

Hoe Gmail-fout 707 op te lossen:een eenvoudige handleiding voor probleemoplossing
We laten enkele benaderingen zien die u zullen helpen bij het snel oplossen van de fout.

Methode 1: Wijzig de instellingen
Begin de methode door in te loggen op uw Gmail-account en vervolgens op de Gear Box (een ringpictogram) te tikken, gevolgd door Instellingen. Labs vindt u aan de rechterkant onder Instellingen. Selecteer dat tabblad. U moet nu zoeken naar Achtergrondverzending. Je kunt het vinden door naar beneden te scrollen op de pagina, waar je twee opties ziet: Inschakelen en Uitschakelen. Selecteer de optie Uitschakelen.

Advertisement
 

Methode 2: Werk uw Google Chrome-browser bij:

Raak eenvoudig het Google Chrome-pictogram aan om de procedure te starten. Selecteer nu Google Chrome aanpassen en beheren. Deze keuze verschijnt in de rechterbovenhoek van het scherm. Daarna verschijnt een vervolgkeuzemenu met de optie Help. Selecteer die optie. Kies vervolgens het tabblad Over Google Chrome. Er verschijnt nu een venster dat automatisch controleert op updates en de meest recente versie van Chrome weergeeft.

Voor Internet Explorer gaat u eerst naar het Configuratiescherm en klikt u vervolgens op de optie Windows Update Utility, waarmee het Windows Update Utility wordt gestart. Klik nu in het linkernavigatievenster op de koppeling Controleren op updates. U moet nu de optie Alle beschikbare updates installeren kiezen.

Voor Firefox start u eerst Mozilla Firefox en klikt u vervolgens op de knop Menu openen in de rechterbovenhoek van het scherm. Nu je het menu hebt gezien, klik je onderaan op de Help-knop. Kies vervolgens Over Firefox en er verschijnt een venster dat automatisch controleert op updates en de huidige versie van Firefox geeft. Download en installeer de software.

Methode 3: Webbrowsercookies en cache verwijderen
U moet uw browser openen, vervolgens op Chrome klikken in de rechterbovenhoek en vervolgens op Meer hulpprogramma’s klikken, waar u de optie Browsegegevens wissen vindt. Selecteer nu bovenaan de pagina de tijdbereikoptie. Selecteer Altijd als u alles wilt verwijderen. Klik vervolgens op Volgende en vink vervolgens de vakjes aan voor ‘Cookies en andere sitegegevens’ en ‘Afbeeldingen en bestanden in de cache’. Druk ten slotte op de knop Gegevens wissen.

 

Alle hierboven genoemde methoden zullen u helpen het probleem zelf op te lossen als ze correct en zonder uitzondering worden gebruikt. Als de fout zich blijft voordoen, plaats dan een reactie.

Afgezien daarvan, als u op zoek bent naar oplossingen voor andere technische probleemoplossingsproblemen, zoals de Windows Update-foutcode 643, bent u hier aan het juiste adres. Het staat allemaal op internet.

Het gemak van Gmail als communicatiemiddel heeft bijgedragen aan zijn populariteit. Het is echter niet zonder gebreken en foutcodeberichten kunnen zeer frustrerend zijn.

Dus snel en redelijk snel om ze te repareren. U kunt contact opnemen met onze Gmail bellen.

Go Back

Comment