Menu

Service

Subtitle

Twee manieren om Netflix-video af te spelen op Amazon Kindle Fire

Ben je op zoek naar een stapsgewijze handleiding voor het bekijken van Netflix-video’s op je Kindle Fire- of Fire-tablet? Nou, je krijgt de juiste plek. Dit artikel gaat in op twee verschillende manieren om Netflix-video’s op je Kindle Fire te bekijken, evenals enkele handige tips voor het kijken naar Netflix op je Amazon Kindle Fire-telefoon.

Methode 1: bekijk Netflix op Kindle Fire met de app

Op Amazon Kindle Fire-tablets bent u niet beperkt tot de Amazon Prime Video-service. Andere sites voor videostreaming, zoals Netflix, worden ook ondersteund door deze tablets, zodat u uw kijkopties voor films en televisieseries kunt uitbreiden. Het installeren van Netflix op uw Fire-tablet is heel eenvoudig. Hier is hoe het te doen:

Deel 1: download de Netflix-app op de Kindle Fire-tablet


Om Netflix-video’s op Fire-tablets af te spelen, moet u eerst de Netflix-app op uw tablets downloaden.

Stap 1. Selecteer ‘Apps’ op het startscherm van Amazon Kindle Fire. En klik vervolgens op “Store” in de rechterbovenhoek.

Stap 2. Tik in het veld Zoeken in Appstore. Voer vervolgens “Netflix” in de zoekbalk in en klik op het zoekpictogram.

Stap 3. Klik op het Netflix-pictogram in de zoekresultaten. En tik vervolgens op Downloaden> Installeren.

Deel 2: bekijk Netflix en download offline

Nadat de installatie is voltooid, kunt u de software openen, inloggen op uw Netflix-account en bladeren door de uitgebreide online bibliotheek. Ja, op Fire-tablets met Fire OS 4.0 of hoger kunt u Netflix-video’s downloaden om later te bekijken zonder dat u verbinding hoeft te maken met internet.

Stap 1. Tik op ‘Zoeken’ om te zoeken naar een bepaalde titel die je wilt downloaden, of tik op de menuknop in de Netflix-app en vervolgens op ‘Beschikbaar voor download’ om door de downloadbare video’s te bladeren.

Stap 1. Tik op ‘Zoeken’ om te zoeken naar een bepaalde titel die je wilt downloaden, of tik op de menuknop in de Netflix-app en vervolgens op ‘Beschikbaar voor download’ om door de downloadbare video’s te bladeren.

Stap 2. Zodra je een video hebt gevonden die je offline wilt bekijken, tik je op het pictogram Downloaden onder de beschrijving van de video.

Stap 2. Zodra je een video hebt gevonden die je offline wilt bekijken, tik je op het pictogram Downloaden onder de beschrijving van de video.

Na het downloaden kunt u naar “Mijn downloads” gaan om te zien wat u naar uw tablet hebt gedownload.

Tips voor het bekijken van Netflix-video’s:

U kunt op elk moment maximaal 100 titels op één apparaat downloaden.
De gedownloade inhoud kan alleen worden bekeken op het apparaat waarop u deze hebt gedownload.
De gedownloade titels hebben ook een vaste vervaltijd. De exacte vervaldatum kan worden gecontroleerd op de pagina Mijn downloads.
U kunt de verlopen video’s opnieuw downloaden, maar sommige titels kunnen slechts een bepaald aantal keer per jaar worden gedownload. Dus zorg ervoor dat u op tijd klaar bent met kijken.
Alle online inhoud plus de downloads is niet langer toegankelijk voor toegang zodra uw Netflix-abonnement is afgelopen
Methode 2: bekijk Netflix op Kindle Fire zonder de app

Het is heel eenvoudig om Netflix op Amazon Kindle Fire-tablets te installeren. Als je echter Netflix-video’s op je Kindle Fire-tablets wilt bekijken zonder na te denken over die beperkingen, kun je methode twee gebruiken. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u FlixiCam, een sterke Netflix-video-downloader, gebruikt om Netflix-video’s in MP4-indeling te downloaden.

De software ondersteunt HD-video-outputbestanden met behoud van meertalige audiotracks en ondertitels. Het is compatibel met zowel Windows- als Mac-computers. Hoewel het niet compatibel is met Kindle Fire-systemen, kun je de gedownloade video vrijelijk van je computer naar je andere apparaten overbrengen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe het werkt.

Zelfstudie: download Netflix-video’s met FlixiCam en zet ze over naar Kindle Fire

Stap 1. Start FlixiCam op pc en log in op Netflix-account

Start FlixiCam en typ een woord in het zoekvak om het Netflix-inlogvenster te openen om in te loggen op je Netflix-account.

Stap 2. Pas de uitvoerinstellingen aan

Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om het uitvoerformaat (MP4 of MKV), uitvoerkwaliteit (hoog, gemiddeld, laag), uitvoerpad, audio enzovoort aan te passen.

Stap 3. Zoek video’s op FlixiCam

U kunt video aan FlixiCam toevoegen door de naam van de video te typen of door de videoverbinding vanuit Netflix Web Player te kopiëren en te plakken. Klik na het invoeren gewoon op de “Enter” -toets op uw toetsenbord en de software zal de video (of alle relevante video’s) voor uw selectie weergeven. Je kunt een enkele video of een heel seizoen downloaden.

Stap 4. Selecteer Audiotrack en ondertiteling

Als u een tv-programma wilt downloaden, klikt u gewoon op de knop Downloaden en er verschijnt een venster met opties voor het selecteren van namen, seizoenen en audiotracks en ondertitels door op “Geavanceerde download” in de linkerbenedenhoek te klikken. Als u een film wilt downloaden, opent u het venster door op het pictogram “Geavanceerde download” naast “Downloaden” te klikken.

Stap 5. Begin met het downloaden van Netflix-video’s

Klik ten slotte op de knop Downloaden om de Netflix-video te downloaden. Na het uploaden worden alle Netflix-video’s opgeslagen als standaard MP4- of MKV-bestanden. U kunt nu een USB-kabel gebruiken om uw Fire-tablet op uw apparaat aan te sluiten en gedownloade bestanden eraan door te geven om af te spelen.

Conclusie

Zoals u kunt zien, maakt het volgen van de stappen in methode 1 het bekijken van Netflix-video’s op een Amazon Kindle Fire- of Fire-tablet een fluitje van een cent. Als u echter Netflix-video’s voor onbepaalde tijd op uw computers wilt bewaren, moet FlixiCam, dat wordt aanbevolen in methode 2, uw go-to-tool zijn. Het kan elke Netflix-video downloaden als een HD MP4- of MKV-bestand, waardoor het eenvoudig is om Netflix-video’s in MP4-indeling op te halen en voor onbepaalde tijd op apparaten te bewaren.

FlixiCam biedt ook een gratis proefversie. Probeer het zelf als je me niet gelooft. Met de proefversie kun je natuurlijk alleen de eerste 5 minuten van elke video in HD-kwaliteit downloaden. Koop een licentie om de volledige video te krijgen.

We hebben alles uitgelegd Twee manieren om Netflix-video af te spelen op Amazon Kindle Fire. Mocht je nog steeds problemen hebben neem dan contact met ons op via Amazon bellen telefoonnummer.

Go Back

Comment