Menu

Service

Subtitle

Verwijderen / Moet ik McAfee echt van de Mac?

Heeft u een nieuw Mac-boek of een nieuwe Mac-serie gekocht en wilt u deze beschermen tegen elke bedreiging voor uw gegevens en computer? Het zal goed nieuws voor je zijn, want Mac Book heeft een besturingssysteem dat erg veilig en stabiel is. Maar u weet nooit dat het nooit te laat is dat uw computer op elk moment geïnfecteerd kan raken met virussen en malware, zelfs met een beveiligd besturingssysteem. Dus waarom zou je dan de kans wagen? U kunt McAfee-bescherming voor Mac installeren om uw apparaat te beveiligen, zodat de virussen op afstand worden gehouden. Dit is het Amerikaanse beveiligingsprogramma dat wordt gebruikt tegen virussen om de computer en andere gadgets te beveiligen.

Weet u hoe u McAfee Antivirus installeert?

Volg daarna de onderstaande stappen om McAfee voor Mac te installeren. Om te beginnen moet u deze applicatie eerst downloaden.
Dus laten we beginnen met het downloaden.

1. Software-update.
2. Open uw webbrowser en ga verder naar McAfee.com.
3. Om het account aan te maken, drukt u op "Applicatie downloaden" en een nieuw venster wordt voor u geopend.
4. U bouwt het account op om al uw persoonlijke gegevens in te voeren en klikt vervolgens op "Ik ga akkoord" om het proces te voltooien.
5. U kunt de applicatie nu downloaden wanneer uw account is aangemaakt en u krijgt ook een activeringscode van 25 cijfers.

McAfee Antivirus installeren

1. Na het downloaden van het programma moet u in de map "Downloads" van uw computer kijken om het te installeren.
2. Als het nieuwe McAfee-programmabestand is gevonden, dubbelklikt u erop om het installatieproces te starten.
3. Als je de applicatie hebt geïnstalleerd, open je deze en typ je de activeringscode die je hebt gekregen en druk je op "Volgende"
4. Volg de instructies op het scherm, tik ten slotte op "Voltooien" wanneer dit wordt weergegeven en voltooi uw installatie.

Als u potentiële problemen tegenkomt, kunt u proberen de McAfee-tool voor Mac te verwijderen en te installeren om gegevensverlies te voorkomen. De installatiestappen zijn hetzelfde als hierboven en u zult deze tool zeker nuttig vinden. kunt u contact opnemen McAfee klantenservice voor hulp en ondersteuning voor verdere informatie. Hun hulplijnnummer is 24/7 beschikbaar en u kunt altijd bellen, ongeacht uw tijdzone.

Als u ondersteuning op afstand wilt, kies dan McAfee telefoonnummer, dan kunnen we uw probleem hiermee oplossen.

Go Back

Comment