Menu

Service

Subtitle

Waarom wordt Garmin Express niet gedownload?

U moet Garmin Express hebben gebruikt als u bekend bent met Garmin. Garmin Express is een desktoptoepassingssoftware waarmee u de werkende en toezichthoudende gadgets van uw computer kunt bijhouden. Het kan ook worden gebruikt om een nieuw product te registreren, om alle fitnessgegevens op te slaan, gegevens van externe apparaten te synchroniseren en voor al het andere. Met een raamwerk dat gecentraliseerd is met de apparaten, kan elke gebruiker nu zijn apparaat besturen en bewaken.

Waarom wordt Garmin Express niet gedownload?

Garmin Express is een webgebaseerde applicatie waarmee u software, kaartupdates en andere downloadbare inhoud voor uw Garmin toestel kunt downloaden. Garmin Express kan deze inhoud mogelijk niet downloaden vanwege problemen met internetverbinding en netwerkverbindingen. Dit zijn tekenen en symptomen van deze problemen: De installatie van de update is mislukt vanwege een foutbericht.

Oplossing 1:

Installeer de nieuwste Garmin Express-versie

Garmin brengt nieuwe updates uit om de compatibiliteit te verbeteren en lost bugs op, dus zorg ervoor dat je de meest recente versie van Garmin Express hebt. Als u een USB-station of een harde schijf gebruikt om het te starten, raden we u aan deze op de harde schijf van uw computer te installeren. Verwijder alle bestanden voordat u de problematische versie verwijdert.

Oplossing 2:

Installeer de nieuwste versie van het Windows-besturingssysteem

Als u de toepassing niet kunt installeren, ondersteunt de huidige versie van het Windows-besturingssysteem deze waarschijnlijk niet. Dit is een vrij algemeen probleem; als gevolg van recente wijzigingen worden apps niet meer geïnstalleerd met Windows. U kunt een programma in de compatibiliteitsmodus uitvoeren als u het op een oudere versie van Windows wilt uitvoeren.

Oplossing 3:

Vernieuw uw .NET-bestanden handmatig

Ververs uw.NET-bestanden handmatig, aangezien bekend is dat ze aanwezig zijn in de kern van de pc, en zonder deze zullen de bewerkingen mislukken. Controleer of uw probleem is verholpen door te vernieuwen.

Oplossing 4:

Installeer de laatste Windows-update

Belangrijke bug-patches worden vrijgegeven door Windows. Als uw Garmin niet start, aarzel dan niet om een Windows-update toe te passen. Installeer de meest recente Windows-update. Start uw computer opnieuw op na de update om te zien of uw probleem is verholpen.

Oplossing 5:

Reset uw configuratiebestanden

Het is mogelijk dat de configuratiebestanden die tegen de applicatie zijn opgeslagen corrupt zijn, wat problemen veroorzaakt bij het starten van Garmin Express. In deze configuratiebestanden worden toepassingsspecifieke instellingen opgeslagen. Gemeenschappelijke runtime-taal is te vinden in configuratiebestanden. Deze worden gebruikt wanneer de applicatie eerder opgeslagen of oude gegevens moet laden. Reset eenvoudig deze configuratiebestanden om te zien of uw probleem is opgelost.

Voordelen van Garmin Express:

Garmin Express is ideaal voor gebruikers die regelmatig hun locatie en navigatie moeten bijhouden.

• Vertrouwd en betrouwbaar.
• Makkelijke installatie.

Begeleiding en hulp lijnondersteuning:

Als u problemen ondervindt bij het oplossen van uw problemen, bel ons dan op ons Garmin bellen nummer voor onmiddellijke hulp. U kunt ook deelnemen aan een livechat met een van onze experts voor een snelle reactie. U kunt ons ook een e-mail sturen, wij zullen binnen 24 uur reageren.

Go Back

Comment