Menu

Service

Subtitle

Wil je iemand deblokkeren op Facebook Messenger – Probeer deze stappen:

Als het gaat om ‘s werelds meest stabiele sociale netwerksite, komt Facebook op de eerste plaats. Het stelt ons in staat om te communiceren met mensen op alle grote en kleine continenten, terwijl onze persoonlijke gegevens veilig blijven. Als we de juiste bescherming gebruiken op ons Facebook-account, kan niemand ons anonieme berichten sturen. We kunnen ook een applicatie of Facebook Messenger gebruiken om iedereen op Facebook onmiddellijk te blokkeren of deblokkeren. Dus als u op zoek bent naar een manier om iemand op Messenger te deblokkeren, bent u hier aan het juiste adres. Je krijgt alle details die je nodig hebt om gebruikers op Facebook te deblokkeren en weer toegang te krijgen tot hun accounts.

1 Om vrienden op Facebook Messenger te deblokkeren, moet u allereerst de Messenger-applicatie installeren.

2 Start de applicatie en klik vervolgens op uw profielfoto in de linkerbovenhoek.

3 Ga naar beneden naar het voorkeurengedeelte en klik op de privacyoptie.

4 Op het tweede nummer krijgt u de optie voor geblokkeerde personen te zien. Klik op de optie “geblokkeerde personen” om de naam van alle geblokkeerde personen te zien.

5 Als de naam van de persoon die u op Facebook wilt deblokkeren niet in de lijst staat, kunt u deze afzonderlijk doorzoeken. Hiervoor moet u op de beschikbare avatar in de rechterbovenhoek van het scherm klikken.

6 Naast de naam van elke geblokkeerde persoon, ziet u de optie om de blokkering op te heffen.

7 Klik op de optie “deblokkeren” en bevestig het deblokkeren van de account door op het tabblad “OK” te klikken.

Hierdoor kan het account van die persoon worden gedeblokkeerd. U kunt dezelfde maatregelen ook gebruiken om iemand te deblokkeren die u lange tijd op Facebook hebt geblokkeerd. U kunt ook meerdere mensen tegelijk deblokkeren door simpelweg op de deblokkeerknop te klikken.

Afgezien daarvan moet u zich ervan bewust zijn dat als u iemand deblokkeert, u deze niet binnen 24 uur opnieuw kunt blokkeren.
Daarom moet u meer voorzichtigheid betrachten bij het deblokkeren van iemand op Facebook. De persoon die is gedeblokkeerd, zal je nu een vriendschapsverzoek of een bericht sturen. Ze kunnen ook uw profielpagina zien en de gegevens die u daar hebt. Bovendien, als u uw account met een wachtwoord heeft beveiligd, kunnen zij alleen uw profiel zien en niet de rest van uw gegevens. Daarna, wanneer u alleen hun vriendschapsverzoek goedkeurt, hebben zij toegang tot uw volledige informatie in het Facebook-profiel.

Hoe kan ik mijn FB-account deblokkeren?

Onszelf buitensluiten van onze Facebook-accounts is een stressvolle situatie, maar gelukkig heeft Facebook ons veel keuzes gegeven om weer toegang te krijgen tot onze accounts. Deze opties zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen worden aangevuld met een browser of een applicatie. Als we ons wachtwoord niet meer weten, hebben we altijd geen toegang tot onze accounts. Daarom is het belangrijk om te leren hoe u een Facebook-account kunt herstellen met de minste informatie. We kunnen leren hoe we het wachtwoord voor ons Facebook-account kunnen herstellen door een beveiligingscode op ons e-mailadres te ontvangen.

1 Open http://www.facebook.com en klik op de optie Account vergeten op de aanmeldingspagina.

2 Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in om naar uw account te zoeken.

3 Nu zal Facebook uw toestemming vragen om de code te verzenden. Hier moet u een keuze maken uit uw Google-ID, e-mailadres of contactnummer om de code te ontvangen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

4 Selecteer een van de bovenstaande opties en klik op het tabblad “Doorgaan”.

5 Typ de ontvangen code op de volgende pagina en klik nogmaals op de knop “Doorgaan”.

6 Nu zal Facebook u automatisch vragen om het wachtwoord te wijzigen, aangezien u het vorige niet kent. Typ een nieuw en sterk wachtwoord met een combinatie van cijfers en letters.

7 Klik op “Doorgaan” om het wachtwoord succesvol te wijzigen.

Nu moet u vanaf de volgende keer het nieuwe wachtwoord invoeren terwijl u inlogt op uw account op zowel een nieuw als een oud apparaat.

Als je iemand wilt deblokkeren op Facebook Messenger Probeer deze stappen. Als je nog steeds een probleem hebt om iemand op Facebook Messenger te deblokkeren, kun je Facebook bellen en zij zullen al je problemen oplossen.

Go Back

Comment