Menu

Service

Subtitle

Blog Component

Hoe u uw e-mailadres kunt wijzigen in Gmail

In onze blog lees je hoe je overschakelt van je huidige e-mailadreshost naar Gmail. Om over te schakelen naar Gmail, moet je eerst een Gmail-account maken, waarna je de contacten en e-mails van je oude e-mailaccount in je Gmail-account kunt importeren.

Deel 1 Een Gmail-account maken

1. Open de Gmail-pagina ‘Over’. Ga naar https://www.google.com/gmail/about/ in de webbrowser van uw computer.
2. Klik op EEN ACCOUNT MAKEN. Het staat in de rechterbovenhoek van het venster.
3. Typ uw voor- en achternaam in de daarvoor bestemde vakken. Typ in het tekstvak ‘Voornaam’ boven aan de pagina uw voornaam en vervolgens uw achternaam in het vak ‘Achternaam’ ernaast.
4. Maak een gebruikersnaam voor uw Gmail-account. Typ vervolgens de gebruikersnaam die u voor uw e-mailadres wilt gebruiken in het tekstvak “Gebruikersnaam”. Gebruik indien mogelijk de gebruikersnaam van uw vorige e-mailaccount.

* Als de gebruikersnaam die u kiest al in gebruik is, wordt u gevraagd een andere te kiezen wanneer u op een ander tekstvak op de pagina klikt.

5. Maak een wachtwoord voor jezelf. Vul het tekstvak “Wachtwoord” onderaan de pagina in met het door u geselecteerde wachtwoord en bevestig het vervolgens in het vak “Bevestig wachtwoord” rechts van het eerste wachtwoordvak.

* Beide wachtwoordinvoeren moeten overeenkomen voordat u verder kunt gaan.

6. Klik op Volgende. Dit is een blauwe knop onderaan de pagina.
7. Typ uw telefoonnummer in het vak. Vul het tekstvak ‘Telefoonnummer’ boven aan de pagina in met het telefoonnummer dat u wilt gebruiken voor accountherstel.
8. Vul hieronder uw geboortedatum in. Selecteer uw verjaardagsmaand in de vervolgkeuzelijst “Maand” en typ vervolgens de dag en het jaar in respectievelijk de tekstvakken “Dag” en “Jaar”.
9.Kies een geslacht. Selecteer een geslachtskeuze in het vervolgkeuzemenu door op de vervolgkeuzelijst “Geslacht” te klikken.
10. Klik op Volgende. Dit is een blauwe knop onderaan de pagina.
11. Verifieer uw telefoonnummer. Om dit te doen:
* Klik op VERZENDEN in het midden van de pagina.
* Open de Berichten-app van je telefoon.
* Open de tekst van Google.
* Noteer het 6-cijferige nummer in het sms-bericht.
* Typ het 6-cijferige nummer in het tekstvak op de Gmail-pagina.
* Klik op VERIFICEREN.

12. Scroll naar beneden en klik op Ik ga akkoord. Het staat onderaan de lijst met servicevoorwaarden aan de linkerkant van de pagina. Als u dit doet, accepteert u de servicevoorwaarden; op dit punt wordt je Gmail-inbox geladen.

*Mogelijk moet u op Volgende klikken en vervolgens op OK klikken in een pop-upvenster in uw Gmail-inbox voordat u verder kunt gaan.

Deel 2 Contacten importeren

1. Uw contacten van uw andere e-mailaccount moeten worden geëxporteerd. Als u contacten in Gmail wilt importeren zonder uw inloggegevens op te geven, exporteert u uw contacten als volgt uit uw oude account:

* Outlook — Ga naar https://www.outlook.com/ en meld u aan bij uw Outlook-account, klik op ⋮⋮⋮ in de linkerbovenhoek, klik op Personen, klik op Beheren, klik op Contactpersonen exporteren in het vervolgkeuzemenu, zorg ervoor “Alle contacten” is geselecteerd en klik op Exporteren.

* iCloud Mail — Ga naar https://www.icloud.com/ en log in op uw Apple ID-account, klik op Contacten, klik op één contactpersoon, druk op Ctrl+A (Windows) of ⌘ Command+A (Mac) om al uw contacten, klik op het instellingentandwiel in de linkerbenedenhoek van de pagina en klik op vCard exporteren… in het pop-upmenu.

* Yahoo — Open de Yahoo Contacts-pagina en meld u indien nodig aan, klik op Acties bovenaan de pagina, klik op Exporteren…, vink het vakje “Yahoo CSV” aan en klik op Nu exporteren

*Ga naar het volgende gedeelte als u het niet erg vindt om uw e-mailaanmeldingsgegevens in Gmail in te voeren, en zorg ervoor dat het vakje “Contactpersonen importeren” in het venster Importeren starten is aangevinkt.

2. Klik op het pictogram “Apps” met de titel Android7apps.png. Het staat in de rechterbovenhoek van de Gmail-inbox. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu.

3. Selecteer Contacten in het menu. Het vervolgkeuzemenu bevat dit blauw-witte pictogram.

Voordat u Contacten kunt selecteren, moet u mogelijk op Meer klikken onder aan het vervolgkeuzemenu.

4. Klik op Meer. Dit staat aan de linkerkant van de pagina. U zou verschillende opties moeten zien verschijnen onder de knop Meer.

5. Klik op Importeren. Het staat aan de linkerkant van de pagina. Er verschijnt een pop-upvenster.

6. Klik op CSV- of vCard-bestand. Dit staat onderaan het venster.
7. SELECT FILE moet worden geselecteerd. Het staat precies in het midden van het raam. Er verschijnt een venster met de naam Verkenner (Windows) of Finder (Mac).
8. Kies het contactenbestand dat je al hebt geëxporteerd. Ga naar de locatie van het contactenbestand en dubbelklik erop om het te selecteren.
9. Klik op Openen. Het staat in de rechterbenedenhoek van het venster.
10. Klik op IMPORTEREN. Het staat onderaan het menu op de pagina Contacten. Als u dit doet, worden uw contacten gevraagd om te importeren in uw Gmail-account.

Deel 3 Oude e-mail importeren

 

1. Ga terug naar je Gmail-inbox. Sluit hiervoor het tabblad Contacten.
2. Afbeelding met het label Android7settings.png. Klik op het pictogram “Instellingen”. Dit is het tandwielvormige pictogram in de rechterbovenhoek van de inbox. Er zal een vervolgkeuzemenu zijn.
3. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Het vervolgkeuzemenu bevat deze keuze.
4. Selecteer Accounts en import in het vervolgkeuzemenu. Deze knop vind je bovenaan de pagina.
5. Selecteer E-mail en contacten importeren in het vervolgkeuzemenu. Dit is een link in het gedeelte ‘E-mail en contacten importeren’ van de pagina. Er zal een pop-upvenster verschijnen.
6. Vul hier uw e-mailadres in. Typ in het tekstvak in het midden van het pop-upvenster het e-mailadres van het account waaruit u e-mail wilt importeren.
7. Klik op Doorgaan. Dit staat onderaan het venster.
8. Selecteer Doorgaan wanneer daarom wordt gevraagd. Het is te vinden in de buurt van de onderkant van het venster. Hiermee wordt een nieuw pop-upvenster geopend.
9. Meld u aan bij en verifieer uw e-mailadres. Doe het volgende in het nieuwe venster dat wordt geopend:
* Voer uw e-mailadres en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.
* Scroll naar beneden en klik op Akkoord of Toestaan in het ShuttleCloud-menu.
* Sluit het venster voor e-mailverificatie wanneer daarom wordt gevraagd.
10. Zorg ervoor dat het vakje “E-mail importeren” is aangevinkt. Het zit precies in het midden van het raam.

* U kunt hier de selectievakjes “Contactpersonen importeren” en “Nieuwe e-mail importeren” uitschakelen; laat het vakje “Nieuwe e-mail importeren” aangevinkt als je wilt dat je inbox de komende 30 dagen nieuwe e-mails importeert.

11. Klik op Importeren starten. Dit staat onderaan het venster.
12. Klik op de knop OK. Het is te vinden in de buurt van de onderkant van het venster. Hierdoor worden de e-mails van uw voormalige e-mailservice geïmporteerd in uw Gmail-inbox.

Het importeren van de e-mails kan vele uren duren en het kan zijn dat u de geïmporteerde e-mails enkele dagen niet in uw inbox ziet.

Hoewel de hierboven beschreven procedures u laten zien hoe u van e-mailadres kunt wisselen naar Gmail. Als je nog steeds problemen hebt met hoe je e-mailadres kunt wijzigen in Gmail en hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de experts voor advies. U kunt op elk moment van de dag contact opnemen met de ondersteuningsmedewerkers van Gmail bellen. De experts staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen en de best mogelijke oplossing voor uw probleem te vinden.

 

 

 

Hoe PayPal te beperken?

Deze wikiHow laat je zien hoe je het bedrag kunt beperken dat een serviceprovider van je PayPal-rekening mag afschrijven. U kunt een maximale limiet instellen voor hoeveel een service die variabele betalingen van uw PayPal-rekening in rekening brengt, uw rekening kan factureren als u zich erop abonneert. Alleen op de volledige desktop PayPal-website kunt u factureringsbeperkingen instellen; de mobiele app staat dit niet toe.

Stappen

1. Ga naar https://www.paypal.com in een webbrowser. Open uw favoriete webbrowser op uw computer en ga naar de hoofdwebsite van PayPal.

Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je PayPal-account als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Klik op Activiteit. Het staat bovenaan de pagina naast het tabblad ‘Samenvatting’.

3. Kies een transactie die nu live of terugkerend is en die u wilt beperken. Voor meer informatie over een transactie, klik er gewoon op.

Om de periode te wijzigen, raakt u de twee datumvakken in de linkerbovenhoek aan of selecteert u Geavanceerde filters aan de rechterkant van het scherm om transacties op type te filteren.

4. Klik op Details. Het staat naast de naam van de service provider.

5. Klik op Details betalingsovereenkomst bekijken.

6. Klik op Factureringslimiet bewerken onder “Factuurtermijn”.

7. Voer een limietbedrag in. Voer een limietbedrag in dollars en centen in.

8. Klik op Opslaan.

Dat is alles wat we namens ons te zeggen hebben. We begrijpen dat de hele procedure moeilijk voor u kan zijn. We hopen dat u deze informatie nuttig vond. Als u niet veel tijd heeft om aan deze processen te besteden of als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met onze Paypal nederland-supportmedewerkers.

 

 

Hoe geld opnemen op G2a naar Paypal?

Ga hiervoor naar je dashboard en kies de knop “Geld ontvangen”. Log in op uw G2A PAY-account en selecteer “Betaling ontvangen” in het vervolgkeuzemenu. De volgende stap is het selecteren van een opnamemethode. Betalingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving, bitcoin, Payoneer, Skrill en Webmoney. U moet geld op uw toegankelijke saldo hebben om ze te kunnen verwijderen.

Hoe koppel ik mijn Paypal aan G2a?

Door erop te klikken, wordt u naar de opwaardeerpagina van Paypal naar G2A Wallet gestuurd. Als u genoeg geld op uw G2A Wallet Account heeft, kunt u betalen. Als u niet genoeg geld in uw G2A Wallet heeft, kunt u geld toevoegen via PayPal. Voordat u doorgaat naar de volgende pagina, klikt u op de betalingsoptielink (verbind met PayPal).

Heeft G2a Pay Paypal?

G2A PAY-handelaren kunnen PayPal accepteren als betalingsgateway en PayPal is een van de meest populaire betalingsgateways.

Hoe gebruik ik mijn G2a-saldo?

U kunt de G2A Wallet-betaalmethode selecteren in de lijst met betalingsmethoden op het G2A Pay-platform. Hierna wordt u naar een paneel geleid waar u alle betalingsopties ziet die voor u toegankelijk zijn.

Is G2a Pay legitiem?

Hoewel de G2A-site veilig is, moet u altijd inloggen vanaf een vertrouwd apparaat, nooit uw wachtwoord bekendmaken en altijd de beoordeling van de verkoper controleren om uw veiligheid te garanderen. U moet uw inlogverificatiemethode ook tweeledig maken.

Wat kan ik doen met G2a Balance?

Met andere woorden, u kunt zien hoeveel geld u heeft verdiend, maar vanwege veiligheidsredenen kunt u het nog niet uitgeven. U kunt deze tijd verkorten door deel te nemen aan het G2A Seller Supreme-programma. De winst wordt binnen 14 dagen toegevoegd aan uw “Beschikbare Saldo”. Je kunt nu de Marktplaats gebruiken om games te kopen of te verkopen.

Is G2a veilig te gebruiken met Paypal?
Kopers kunnen gemakkelijk en veilig betalen op de G2A Marketplace. G2A PAY biedt meer dan 200 betalingsopties, waaronder creditcards/betaalkaarten, PayPal, Paysafecard, Skrill, WebMoney en nog veel meer.

Hoe stop ik dat G2a mij oplaadt?

Ga naar G2A en maak een account aan. Ga naar je dashboard, kies “G2A Plus” in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op de knop “G2A Plus”. U vindt deze in het gedeelte “Mijn account”. Door de volgende knop te selecteren, kunt u uw lidmaatschap deactiveren.

Wat is G2pay?

G2A PAY is een betalingsgateway voor digitale bedrijven en diensten die meer dan 200 internationale en lokale betaalmethoden accepteert. Hier is alles wat u moet weten over onze API. Bedrijf. G2A is een bedrijf dat informatie over zakelijke mogelijkheden levert. Contact.

Hoe betaal ik met Paypal op G2a?

Als u een G2A Wallet-account heeft, selecteert u deze in het vervolgkeuzemenu. U kunt uw G2A-portemonnee financieren met geld van uw Paypal-account. Selecteer G2A Wallet in het vervolgkeuzemenu. U kunt betalen door op Aanmelden te klikken als u een G2A Wallet-account heeft.

Welke betaalmethoden accepteert G2a?
Wat moet ik doen als ik een vraag heb over mijn betaling?
De betaling/transactie die ik heb gedaan is niet gelukt.
De transactie/betaling is aan mij teruggestort.
Kun je Paypal gebruiken met Shop Pay?
Ga naar het gedeelte Betalingsproviders van uw Shopify-winkeldashboard om aan de slag te gaan. Er is daar een lijst met betalingsproviders. Wanneer u op Betalingsaanbieders klikt, ziet u PayPal en andere betalingsalternatieven.

Hoe voeg ik geld toe aan mijn G2a-portemonnee?

Tegen betaling. g2a. G2A Coins, u kunt G2A Coins toevoegen aan uw account. U kunt lagere waarden toevoegen omdat de waarde van tien munten gelijk is aan één euro. Als u andere betalingsopties wilt aanbieden, kunt u altijd een telefoonnummer voor mobiele verificatie opnemen.

Waarom is mijn G2a-saldo negatief?

Als u producten verkoopt, zorg er dan voor dat ze hoger geprijsd zijn dan de kosten die u moet betalen. Als dit niet gebeurt, kan een negatief G2A-saldo ontstaan.

Waarom kan ik niet betalen met G2a Pay?

De meeste hiervan zijn te wijten aan het feit dat uw betaling niet is goedgekeurd door uw provider. Controleer nogmaals of je de juiste betalingsgegevens hebt ingevuld, zoals het kaartnummer, de vervaldatum en de CVV-code. U kunt uw kaart gebruiken voor internationale betalingen. Sommige kaarten, prepaidkaarten en cadeaubonnen werken alleen in bepaalde landen of regio’s.

Kun je opgelicht worden op G2a?

Hoewel de G2A-activiteiten legaal zijn, zijn niet alle transacties dat. G2A Marketplace biedt niet alleen een zeer beperkte klantenbescherming, maar verschuilt zich ook achter een aantal anti-consumentenregels, waardoor u het risico loopt opgelicht te worden als u games via de site koopt.

Is G2a Pay legitieme Reddit?

G2A vormt geen bedreiging voor uw gezondheid. Ze hebben me door de jaren heen nooit problemen bezorgd en ik heb ze voor verschillende doeleinden gebruikt. Mensen die klagen over grijze marktsites hier in de buurt verachten ze en weigeren ze te gebruiken.

Is G2a Betrouwbaar 2021?

Is G2A legitiem? Technisch gezien wel. G2A is onmiskenbaar een gerenommeerd platform voor kopers en verkopers om zaken te doen.

Is G2a legitieme Trustpilot?

Als gevolg hiervan is G2A geen geautoriseerde wederverkoper, dus u beschouwt het misschien niet als legitiem. Onze kennis van de game-industrie betekent dat we geen games van G2A zouden kopen – we zouden de ontwikkelaars ondersteunen door ze rechtstreeks bij Steam of een legitieme wederverkoper te kopen.

Het is nu tijd om onze diepgaande blik op Hoe geld opnemen op G2a naar Paypal af te ronden?. We hebben ons best gedaan om u niet alleen relevante, maar ook nuttige informatie te verstrekken. Als je op enig punt in deze blog extra hulp of verduidelijking nodig hebt, bel dan Paypal bellen om met een van onze IT-experts te spreken en je concepten te verduidelijken.

Hoe een e-mail op Gmail op iPhone of iPad uit het archief te halen

Deze blog leert je hoe je een gearchiveerd Gmail-bericht terugzet naar de inbox op je iPhone of iPad.

Methode 1 De iPhone/iPad Mail-app gebruiken

1. controleer uw e-mail. Dit is het pictogram “Mail”, dat blauw is met een witte envelop. Het bevindt zich meestal onder aan het startscherm.

2. Tik op Postvakken.
3. Tik op Alle e-mail.
4. Selecteer Bewerken. Het staat in de rechterbovenhoek van het scherm. Het kan even duren voordat de knop wordt weergegeven.
5. Maak een bericht ongedaan door het te selecteren. Om een bericht terug te sturen naar de Inbox, tik je op de cirkel ernaast. Links van het bericht verschijnt een blauw vinkje.

* Door op de overeenkomende cirkel van elk bericht te tikken, kun je talloze berichten kiezen om te herstellen.

6. Tik op Verplaatsen. Het staat onderaan het scherm.
7. Selecteer Postvak IN. Hiermee worden de geselecteerde berichten teruggestuurd naar uw primaire inbox.

Methode 2 De Gmail-app gebruiken

1. Ga naar Gmail en log in. Er verschijnt een witte envelop met een gigantische rode “M” in de app. Je zou de app op een van je startschermen moeten kunnen vinden als je deze hebt gedownload van de App Store.

* Als je inbox niet zichtbaar is, tik je op Aanmelden en voer je je Google-accountgegevens in om door te gaan.

2. Activeer met een tik. Deze is te vinden in de linkerbovenhoek van het scherm.

3. Selecteer Alle e-mail in het menu. Het is mogelijk dat je een beetje naar beneden moet scrollen om het te ontdekken.

4. Maak het bericht ongedaan door erop te tikken. De inhoud van het bericht wordt weergegeven.

5. Activeer met een tik. Het staat in de rechterbovenhoek van het scherm.

6. Tik op Verplaatsen naar Postvak IN om naar uw Postvak IN te gaan. Het geselecteerde bericht wordt als gevolg van deze actie teruggestuurd naar uw primaire Postvak IN.

Deze strategieën zijn zeer gunstig voor gebruikers. Je kunt er direct mee aan de slag. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt bij dit probleem, neem dan contact met ons op via Gmail bellen nederland. Gebruikers kunnen contact opnemen met het Gmail-ondersteuningsteam.

Hoe een zakelijk Paypal-account in Australiƫ opzetten?

* Uw e-mail moet worden bevestigd….
* De link naar uw bankrekening moet worden gemaakt…
* Gebruik zowel creditcards als betaalkaarten.
* Maak PayPal onderdeel van uw betalingsoplossing…
* Controleer of het PayPal-account dat u gebruikt geldig is.

Hoe stel je een Paypal-account in voor een bedrijf?

* Pay Pal.com (klik op PayPal voor aanmeldingsinstructies).
* Klik op Volgende na het selecteren van uw zakelijke account.
* Kies Volgende in het vervolgkeuzemenu nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd.
* Nadat u een login-ID en wachtwoord heeft aangemaakt, heeft u nu toegang tot uw zakelijke contacten.

Is een zakelijk account op Paypal gratis?

Hoewel er geen kosten zijn om een PayPal-account voor bedrijven aan te maken, moet u voor sommige functies betalen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een zakelijke Paypal-account?

Een account kan worden gestart zonder een minimuminkomen of vereiste verkoopvolume. Om in aanmerking te komen voor PayPal-werkkapitaal, moet u ten minste 90 dagen actief zijn geweest en in de afgelopen 12 maanden ten minste $ 15.000 hebben verwerkt.

Heb ik een zakelijke bankrekening nodig voor PayPal-zaken?

Is het nodig om een PayPal-account te hebben? Heb je een bankrekening nodig om PayPal te gebruiken? U hoeft zich niet aan te melden voor PayPal of een betaling uit te voeren om cheques aan te maken of te ontvangen. PayPal kan worden gebruikt om betalingen te verzenden en te ontvangen en om geld te verplaatsen tussen bankrekeningen, betaalpassen en creditcards.

Wat gebeurt er als u een zakelijke Paypal-account aanmaakt ?

Met PayPal kunt u op een eenvoudige en handige manier betalingen voor goederen en diensten aannemen. Wanneer u een zakelijke PayPal-rekening aanmaakt, kunt u betalingen online, in de winkel en op kantoor accepteren met uw mobiele apparaat of telefoon. accepteert debet- en creditcards die groot genoeg zijn om te worden toegevoegd aan een PayPal-mailinglijs.

Hoe lang duurt het voordat Paypal een zakelijke rekening goedkeurt ?

U moet de code in uw PayPal-rekening invoeren nadat u het verificatieproces hebt voltooid. Verwerk de honderd dollar in 1-2 dagen. U kunt een terugbetaling op uw PayPal-rekening krijgen door simpelweg ‘Terugbetaling bekijken’ te selecteren.

Hoeveel kost het om Paypal te gebruiken voor mijn bedrijf ?

PayPal-product Per transactie tarief Kosten per transactie

Meer dan $ 10 1,9%. $ 0,10.
Minder dan $ 10 2,4%. $ 0,05.
Online kaartbetalingsdiensten
Geavanceerde creditcard / betaalpas 2,59%. $ 0,49.
 

Kost het om een Paypal Business Account aan te maken?

Het openen van een rekening is gratis; u hoeft alleen transactiekosten te betalen om betaling van een klant te ontvangen. Kosten zijn te bekijken. Hiervoor is het belangrijk om de naam en het adres van uw bedrijf bij de hand te hebben.

Hoe voorkom ik zakelijke Paypal-kosten?

* Minder verdienen is niet ongewoon…
* Geld opnemen van PayPal is nu eenvoudiger dankzij nieuwe processen.
* … Verlaag PayPal-kosten door boekhoudsoftware te gebruiken.
* Wees lid van het bedrijf als en wanneer je een vriend of familie bent.
* Voegt u PayPal-kosten toe aan uw betalingsvergelijking?..
* Maak van andere betaalmethoden uw enige optie.
* Door een alternatieve methode te gebruiken, kunt u PayPal gebruiken.
* Er kunnen inhoudingen worden gedaan voor PayPal-kosten.

Is Paypal-account gratis?

Kosten en vergoedingen U komt in aanmerking voor gratis verzending wanneer u zich aanmeldt voor PayPal. In tegenstelling tot traditionele bankrekeningen worden PayPal-rekeningen niet beïnvloed door bankkosten en boetes.

Wat is het verschil tussen een persoonlijk en zakelijk Paypal-account?

Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen de zakelijke rekeningen van PayPal gebruiken om dezelfde gebruikerservaring te hebben als hun persoonlijke rekeningen, maar ze krijgen ook een paar extra voordelen. Met PayPal Business-accounts kunt u facturen verzenden en ontvangen en abonnementsdiensten aanbieden. Een online PayPal-factuur is ook toegankelijk.

Kun je een Paypal Business-account hebben zonder een bedrijf?

Zakelijke PayPal-rekeningen hoeven niet door een specifiek bedrijf te zijn aangemaakt. U kunt ervoor kiezen om onder uw eigen naam te verkopen als u geen ondernemer bent, maar liever een eenmanszaak heeft.

Kan ik van mijn Paypal-account een zakelijke account maken?

Het omzetten van een PayPal-rekening naar een PayPal for Business-rekening is eenvoudig en gratis. Het account wordt geüpgraded naar een Zakelijk account. Nadat u uw bedrijfsgegevens heeft ingevoerd, kunt u akkoord gaan en doorgaan.

Heb je Ssn nodig voor Paypal Zakelijk Account?

Een burgerservicenummer is vereist om zakelijke PayPal-rekeningen te laten functioneren. Als u een zakelijke PayPal-rekening wilt opzetten, vraagt u zich misschien af waarom burgerservicenummers nodig zijn. Het is om deze reden dat het nodig is.

We hopen dat gebruikers door gebruik te maken van de hierboven genoemde procedures, gebruikers in staat zullen zijn om een zakelijk Paypal-account Australië in te stellen? Als gebruikers nog steeds problemen hebben, laat het ons dan weten. Als je problemen hebt met de Zakelijke Paypal Account, neem dan contact op met de ondersteuningsdienst van Paypal nederland bellen. Binnen werkuren, u voorzien van eenvoudige oplossingen.

 

 

Hoe Gmail-wachtwoord te herstellen zonder beveiligingsvraag

Zorg voor eenvoudige en eenvoudige stappen om te weten hoe de gebruikers het wachtwoord van het Gmail-account kunnen herstellen zonder de beveiligingsvraag te gebruiken

Meer over de betekenis van Gmail-e-mailaccount:

Gmail is een van de meest gebruikte e-mailaccounts waarmee gebruikers belangrijke informatie en gegevens van het ene e-mailadres naar het andere kunnen verzenden. De functies die in een Gmail-account zijn ingebouwd, stellen gebruikers in staat om belangrijke informatie snel en gemakkelijk zonder problemen in te dienen.

Hoe kunnen de gebruikers het wachtwoord van het Gmail-account herstellen zonder beveiligingsvraag?

Door de onderstaande stappen te volgen, kunnen gebruikers van het Gmail-e-mailaccount mogelijk leren hoe ze het Gmail-wachtwoord kunnen herstellen zonder beveiligingsprobleem. De onderstaande maatregelen zijn eenvoudig en kunnen binnen enkele minuten worden voltooid.

Gebruikers moeten inloggen op hun Gmail-account met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat ze eerder hebben gebruikt.
Als de gebruiker zich niet kan aanmelden bij zijn Gmail-account, kan hij de optie “wachtwoord vergeten” kiezen.
Daarna moeten gebruikers naar de Google-accountherstelpagina gaan en hun Gmail-herstel-e-mailadres invoeren, waar ze een e-mail met een verificatiecode zullen ontvangen. Gebruikers kunnen het wachtwoord van hun Gmail-account herstellen door deze authenticatiecode in te voeren.
Als de gebruikers het wachtwoord voor hun Gmail-account niet kunnen herstellen, moeten ze het Gmail-hersteltelefoonnummer opgeven, waar ze een verificatiecode kunnen krijgen waarmee ze het wachtwoord voor hun Gmail-account kunnen herstellen.
Dit zijn enkele van de methoden die gebruikers kunnen gebruiken om het wachtwoord van hun Gmail-account te herstellen zonder het beveiligingsprobleem te gebruiken. Bij problemen kan contact worden opgenomen met de experts. Gebruikers kunnen hun Gmail-account gebruiken om belangrijke informatie via verschillende e-mailaccounts te verzenden.

Hoe Gmail-beveiligingsvragen wijzigen?

De meeste mensen willen hun geheime Gmail-vraag aanpassen om veiligheidsredenen, dus hier zijn de stappen om je Gmail-wachtwoord te herstellen met een beveiligingsvraag:

Selecteer eerst Gear-optie beschikbaar bovenaan de Gmail-pagina
Selecteer de optie Mail-instellingen
Klik vervolgens op Optie ‘Accounts en import’
Klik op de optie Bewerken onder de ‘Beveiligingsvraag’
Klik op de knop ‘Opslaan’ om uw wijzigingen te voltooien

Neem contact op met de technische experts voor directe hulp en assistentie:

De gebruikers kunnen contact opnemen met de technische experts Gmail bellen als ze problemen ondervinden. De gebruikers kunnen ondersteuning zoeken voor het herstel van Gmail-wachtwoorden zonder beveiligingsvraag, zodat de gebruikers de problemen waarmee de gebruikers in hun Gmail-account te maken hebben, kunnen oplossen.

 

Hoe Paypal credit UK aanvragen?

Deze inwoners wonen in het VK en zijn ouder dan 18 jaar. U moet een goede kredietgeschiedenis hebben. Niet recentelijk voor een rechter-commissaris verschenen. Verdiende meer dan £ 7.500 per jaar als gevolg van dienstverband.

Waardoor kom je in aanmerking voor Paypal-tegoed?
Een minimale kredietscore van 700 tot 800 is meestal vereist om een PayPal-rekening te verkrijgen. Het is mogelijk dat uw score van minder dan 700 heeft bijgedragen aan uw weigering. U kunt uw kansen om goedgekeurd te worden voor een autolening vergroten door Credit Glory te gebruiken.

Hoe stel ik Paypal-tegoed in?
Welke informatie heb ik nodig met betrekking tot PayPal-tegoed? Voordat u een MasterCard aanvraagt, moet u uw geboortedatum, uw inkomen na belastingen, de laatste vier cijfers van uw burgerservicenummer en de voorwaarden bekendmaken. Het duurt slechts enkele seconden voordat u uw toestemming geeft.

Is Paypal-tegoed gemakkelijk te krijgen?
Het is eenvoudig om PayPal-tegoed te krijgen. Omdat er geen echt mechanisme voor het ontvangen van geld nodig is nadat u uw aanvraag heeft ingediend, is het snelle proces van PayPal-tegoed erg handig. Met behulp van uw kredietgeschiedenis ontvangt u direct een goedkeuring wanneer u een online aanvraag voltooit.

Is Paypal-tegoed beschikbaar in het VK?
Alleen Britse burgers komen in aanmerking om te stemmen. Het is een afkorting voor PayPal (Europe) S. Dit is een internationale handelsnaam.

Is het moeilijk om in aanmerking te komen voor Paypal-tegoed?
Als u PayPal-creditcard gebruikt, hebben we een kredietscore van 750 nodig, wat een uitstaand krediet is. PayPal-creditcards zijn eenvoudig te verkrijgen. Controleer of deze aanbieding voor u beschikbaar is als u PayPal en eBay gewoonlijk gebruikt om goederen in restaurants te betalen, tickets te boeken of dingen te kopen op marktplaatsen.

Is het aanvragen van Paypal-tegoed een zware opgave?
Wanneer u PayPal-tegoed aanvraagt, moet u dan een harde aantrekkingskracht (of hard onderzoek) verwachten? De bank kan het tegoed van de klant controleren met een PayPal-creditcard. Dit lastige onderzoek heeft een negatieve invloed op uw kredietgeschiedenis.

Kan ik Paypal-tegoed gebruiken zodra ik ben goedgekeurd?
PayPal-tegoed is een snelle en gemakkelijke manier om een betaling uit te voeren. Het kan een paar seconden duren voordat een transactie is voltooid. Ter vergelijking: een week of langer wachten op uw creditcardverzoek is misschien veel beter.

Krijgt iedereen goedkeuring voor Paypal-tegoed?
De online aanvraag is een goede manier om een PayPal-creditcard te ontvangen, maar voor goedkeuring is een solide krediet vereist. Als u een behoorlijke kredietscore heeft, hebben beide kaarten een hoog goedkeuringspercentage.

Heeft Paypal-tegoed invloed op uw kredietscore?
Er is goed nieuws voor mensen die het gemak van PayPal prefereren: kredietwaardigheid blijft onaangetast. PayPal is een veilige betaalmethode, dus uw creditcardgegevens worden niet opgehaald terwijl u voor producten betaalt met hun service – PayPal zal in feite geen persoonlijke gegevens aan derden bekendmaken wanneer u een bestelling bij hen plaatst.

Kun je Paypal-tegoed krijgen met een slecht krediet?
Volgens sommige rapporten moeten aanvragers met een behoorlijk krediet een kredietscore van ongeveer 700 hebben. PayPal-creditcardgebruikers zouden 30% meer uitgeven dan niet-creditcardgebruikers! Om PayPal-tegoed aan te vragen, moet u een bewijs van leeftijd, ingezetenschap in het VK hebben en ten minste 18 jaar oud zijn.

Welke kredietwaardigheid heeft u nodig voor Paypal-tegoed?
U zou voor deze service een kredietscore van 700 op PayPal-tegoed moeten hebben.

Is Paypal-tegoed een moeilijk onderzoek?
Als u PayPal-tegoed aanvraagt, is het proces vergelijkbaar met het aanvragen van een creditcard. Omdat dit een nieuwe kredietlijn is, zal PayPal het moeilijk hebben om te bepalen of u een betrouwbare kredietnemer bent, totdat het uw kredietgeschiedenis heeft beoordeeld en uw kredietwaardigheid heeft bepaald.

Als individuen Paypal Credit Uk willen aanvragen, kunnen ze dat doen. Gebruikers zoeken naar eenvoudige manieren om deze taak te voltooien. Het duidelijke antwoord werd eerder gegeven. Het kan zonder problemen door gebruikers worden gebruikt. Als gebruikers de bovenstaande procedures niet kunnen voltooien en live hulp nodig hebben, moeten ze contact opnemen met het ondersteuningspersoneel van Paypal bellen. Het team helpt u binnen enkele seconden en geeft u ook eenvoudige antwoorden.

 

Een Google-account maken zonder Gmail

Google is de laatste jaren een beetje een spektakel geworden. Gmail was altijd inbegrepen wanneer u in het verleden een nieuw Google-account moest registreren. Dit betekende dat als je meerdere Google-accounts nodig had, je ook meerdere Gmail-e-mailaccounts nodig had! Er is nu echter een manier om een Google-account aan te maken zonder dat u een ander Gmail-account hoeft aan te maken.

Deel 1 Het Google-formulier voor een nieuw account invullen

1. Ga naar de Sign Up Without Gmail-website en vul het formulier in. Ga naar accounts.google.com/SignUpWithoutGmail in een nieuw webbrowsertabblad of -venster.

U moet een huidig e-mailadres invoeren om aan het account te koppelen als u geen Gmail-account heeft.

De processen voor het aanmelden via een mobiel apparaat zijn hetzelfde.

2. Vul het formulier in. Om een account aan te maken, moet u alle velden invullen. Voor- en achternaam, huidig e-mailadres, wachtwoord en bevestiging, geslacht, leeftijd, telefoonnummer en de CAPTCHA zijn de velden.

3. Bevestig dat u een mens bent. De laatste stap is om te bevestigen dat u een mens bent en geen geautomatiseerde bot. Er is een selectievakje dat u kunt selecteren om uw identiteit te verifiëren met uw telefoon. Er wordt een speciaal sms-bericht met een code naar u verzonden voor telefonische verificatie. Open desgevraagd het sms-bericht op uw telefoon en typ de code in het daarvoor bestemde gedeelte op het scherm.

Accepteer de voorwaarden. Controleer onderaan het formulier of de juiste locatie is geselecteerd. Klik op het vakje onder deze sectie om akkoord te gaan met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid. Om het formulier te verzenden, klikt u op de blauwe knop “Volgende stap”.

Deel 2 Het nieuwe account verifiëren

1. Onderzoek je inbox. Omdat je een bestaand e-mailadres gebruikt, moet je verifiëren dat het van jou is. Controleer het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij het maken van uw nieuwe Google-account.

2. Bekijk de e-mail. U zou een e-mail met de onderwerpregel “Google Email Verification” in uw inbox moeten ontvangen. Klik hierop om de e-mail te openen.

3. Zorg ervoor dat het e-mailadres correct is. Er zou een blauwe link moeten verschijnen net onder “Klik op de onderstaande link om uw e-mailadres te valideren en uw aanmelding te voltooien.” Klik op deze link of kopieer en plak deze in de URL-balk van uw browser en druk op Enter. Er zou een nieuw browservenster moeten openen met de tekst ‘Bedankt voor het maken van een Google-account. Gebruik het om je te abonneren op kanalen op YouTube, gratis videochatten, favoriete plekken op Maps op te slaan en nog veel meer.” Er zou ook een blauwe knop “Aan de slag” eronder moeten zijn. Klik hierop en volg de gegeven instructies.

4. Log in op uw nieuw aangemaakte Google-account. Alles zou normaal moeten werken zodra je het registratieproces hebt voltooid. Meld u aan bij uw account met het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt opgegeven en ga vervolgens zoals gewoonlijk naar de verschillende Google-servicesites. Alles moet naadloos zijn als je gaat. Maak gebruik van uw nieuwe Google-account, waarvoor geen Gmail-adres vereist is.

Als je echter problemen blijft ondervinden of ondersteuning nodig hebt, kun je vertrouwen op ons team van experts van Gmail bellen. Zij helpen u met al uw zorgen en bieden u alleen relevante en praktische antwoorden. We huren alleen goed opgeleide professionals in die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om u te helpen met eventuele problemen. Neem zonder aarzelen contact op met ons team en krijg toegang tot de diensten die onze toegewijde medewerkers aan onze consumenten bieden.

 

 

 

 

 

 

Hoe u cryptocurrency kunt kopen en uitgeven op PayPal

PayPal heeft de hoeveelheid ondersteuning die het biedt voor bitcoin op zijn platform verhoogd, evenals een nieuwe optie voor online shoppers. Gebruikers in de Verenigde Staten kunnen nu niet alleen verschillende cryptocurrencies kopen, maar ook uitgeven, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC). In dit artikel wordt uitgelegd hoe u ze kunt kopen en uitgeven op PayPal.


PayPal-lanceert-nieuwe-service-inschakelen-gebruikers-om-kopen-vasthouden-en-verkopen-cryptocurrency
Cryptocurrency kopen op PayPal
Voordat je cryptocurrency uit je PayPal-portemonnee kunt uitgeven, moet je er eerst wat aan toevoegen. Voorlopig is deze optie alleen beschikbaar voor PayPal-gebruikers in de Verenigde Staten, en hun cryptocurrency-opties zijn beperkt tot BTC, ETH, LTC en BTC Cash.

Log in op PayPal en ga naar het gedeelte ‘Crypto’ van het dashboard.
Bekijk op het volgende scherm de verschillende valuta’s en klik op de koopknop voor degene die u wilt kopen.
Verifieer uw identiteit en volg de stappen op het scherm om de valuta op uw account te laten bijschrijven.
Voorlopig kun je PayPal alleen gebruiken om cryptocurrency die je hebt gekocht op het digitale betalingsplatform op te slaan. U kunt uw bitcoin niet van PayPal naar een andere portemonnee overzetten of geld van een andere cryptocurrency-portemonnee toevoegen.

Cryptogeld uitgeven met PayPal
Wanneer u bitcoin in uw PayPal-portemonnee hebt, zou het uitgeven net zo eenvoudig moeten zijn als het gebruik van elke andere online betalingsoptie wanneer u digitale aankopen doet.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten, maar u kunt nog steeds winkelen op elke website die PayPal als betaalmethode gebruikt. Uw bitcoin wordt onmiddellijk omgezet in de valuta die de website gebruikt tegen een tarief dat wordt bepaald door PayPal.

Wanneer je online winkelt, blijft de betaalmethode hetzelfde. U hoeft alleen PayPal als uw betalingsmethode te kiezen zoals u normaal zou doen. Wanneer u naar PayPal wordt geleid om te beslissen hoe u de betaling wilt doen, ziet u naast de gegevens van uw bank de optie om met een cryptocurrency te betalen en kaart.

Het lezen van alle inhoud die hier wordt gepresenteerd, zal zeer nuttig zijn voor personen die cryptocurrency willen kopen en uitgeven op PayPal. Als u bijvoorbeeld denkt dat uw probleem klein is, kunt u ook de hulplijn van Paypal nederland bellen en uw problemen binnen enkele minuten opgelost.

Hoe YouTube te gebruiken zonder een Gmail-account

Een Google-account is vereist om in te loggen op YouTube. Voor degenen die al een e-mailaccount hebben (of gewoon geen Gmail-account willen), kunnen Google-accounts worden gemaakt met elk geldig niet-Gmail-adres. U moet in uw webbrowser naar de pagina Aanmelden zonder Gmail van Google navigeren en het formulier invullen (de mobiele app heeft niet de mogelijkheid om een niet-Gmail Google-account te maken, hoewel u een mobiele browser kunt gebruiken). Houd er rekening mee dat je door video’s kunt bladeren en video’s kunt bekijken, en ook andere YouTube-functionaliteit kunt gebruiken zonder je aan te melden voor een account.

Methode 1 Een Google-account maken zonder Gmail

Step (1) Ga naar https://accounts.google.com/SignUpWithoutGmail om aan de slag te gaan. U wordt doorgestuurd naar een formulier waar u een nieuw account kunt aanmaken. De e-mailbox heeft niet het “@gmail.com”-watermerk dat op de gebruikelijke aanmeldingspagina wordt weergegeven.
U kunt ook naar de pagina “Aanmelden zonder Gmail” gaan door op de link “Ik gebruik liever mijn huidige e-mailadres” te klikken onder het gebruikersnaamveld op de gebruikelijke aanmeldingspagina.

Step (2) Vul het formulier voor een nieuw account in. Een voor- en achternaam, niet-Gmail e-mailadres, wachtwoord, geboortedatum en mobiel nummer zijn allemaal vereist.Het mobiele nummer wordt gebruikt voor beveiliging en herstel.

 Step (3) “Volgende stap” moet worden geselecteerd. Het venster “Privacy & Voorwaarden” zal verschijnen als het formulier correct is ingevuld.
Als een veld ongeldige gegevens bevat, wordt u gewaarschuwd en kunt u niet verder gaan.

 Step (4) Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de knop “Ik ga akkoord”. U kunt pas op ‘Akkoord’ klikken als u alle voorwaarden heeft gelezen. U wordt doorgestuurd naar een nieuwe website en ontvangt een verificatie-e-mail nadat u erop heeft geklikt.

Step (5) Selecteer “Nu verifiëren” in het vervolgkeuzemenu. Met deze knop wordt een klein pop-upvenster geopend met een inlogvenster voor de e-mailservice waarvoor u zich hebt aangemeld.
Je kunt ook rechtstreeks naar je inbox gaan en op de link klikken in de verificatie-e-mail die je hebt ontvangen.

Step (6) Log in met het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Klik op “Volgende” nadat u uw e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd. Uw Google-account wordt gevalideerd en u kunt het onmiddellijk gebruiken.

 Step (7) Ga naar https://www.youtube.com/. Maak een nieuw Google-account aan en log in. Klik in de rechterbovenhoek op “Aanmelden” en voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

U kunt het aanmeldingsproces overslaan als u al bent aangemeld vanaf uw verificatiesessie.

 Step (8) Onderzoek de privileges die aan uw geregistreerde account zijn gekoppeld. Je kunt nu functies op YouTube gebruiken die je voorheen niet kon als je een YouTube-account hebt. Je kunt nu het volgende doen op YouTube:

*Video’s uploaden
*Abonneren op kanalen
*Reageren op video’s
*Aangepaste afspeellijsten maken

Methode 2 YouTube gebruiken zonder account

1. Kijk door en bekijk video’s. Als je geen account wilt maken, kun je nog steeds de zoekbalk en lijsten met aanbevolen video’s gebruiken om de inhoud van YouTube te doorzoeken en door te bladeren.

* Voor het bekijken/doorbladeren van video’s met de mobiele app is geen Google-account vereist.
* Leeftijdsverificatie wordt gedaan met behulp van de geboortedatum van je Google-account en het is vereist om video’s met een leeftijdsbeperking te bekijken.

2. Op https://gaming.youtube.com/ kun je live streams van videogames bekijken. Je kunt live gestreamde games en gamenieuws bekijken in de gamesectie van YouTube. Zonder Gmail-account kun je ook andere YouTube Live-video’s bekijken.

*Om gebruik te kunnen maken van chat en abonnementen, moet u eerst een account aanmaken.

3. Stuur video’s naar je vrienden. Klik op de knop ‘Delen’ onder een video, die zich onder ‘Abonneren’ bevindt, om een menu te openen met verschillende links naar sociale netwerken en een verkorte URL om gemakkelijker te kunnen delen.

Op mobiele apparaten, terwijl u de video bekijkt, drukt u op het “Delen”-symbool (gebogen pijl) in de rechterbovenhoek om een menu met opties voor het delen van de video weer te geven.

Door “#t” achter de video-URL en vervolgens het tijdstempel te plaatsen, kun je naar een specifiek punt in de video linken. (Bijvoorbeeld: “#t=1m50s” brengt je na 1 minuut en 50 seconden naar de video.) 

4. Bekijk video’s op je tv. U kunt een voor tv geoptimaliseerde versie van de site gebruiken wanneer u uw computer aansluit via HDMI of een andere tv-verbinding. Als je een Chromecast bezit, kun je video’s casten vanaf je mobiele apparaat door op het “Cast”-pictogram (scherm met uitzendgolven) in de rechterbovenhoek van een video te tikken.

Als je aanvullende informatie nodig hebt, neem dan contact op met het team van technici van Gmail bellen, die altijd bereikbaar zijn om je te helpen en te ondersteunen. Er is geen enkel probleem met de service dat het team van professionals niet kan oplossen. U kunt er zeker van zijn dat u een onmiddellijke en nauwkeurige oplossing ontvangt voor elk Gmail-gerelateerd probleem.

 

 

View older posts »

Search

Comments

There are currently no blog comments.