Menu

Service

Subtitle

Blog posts June 2021

Hoe een leeg scherm op Fire TV Stick te repareren

Is het onmogelijk om uw Amazon Fire TV aan te zetten? Of is het absoluut nul of bevroren geworden? Probeer vervolgens een voor een de onderstaande stappen om uw niet-reagerende scherm te patchen en het weer aan het werk te krijgen.

• Koppel het netsnoer los van de achterkant van uw Firestick en s…

Read more

Hoe los ik PayPal-foutcode 15005 op?

Als u een gewone PayPal-gebruiker bent, bent u mogelijk enkele foutmeldingen tegengekomen terwijl u probeert te betalen. Een dergelijke foutmelding die voor meerdere mensen een nachtmerrie is geworden, is PayPal-fout 15005. Welnu, dit is een foutcode die u in dit formulier kunt zien:

“Transac…

Read more

Wat kan Alexa Red Ring betekenen en hoe dit te verhelpen?

Door hoofdkleurlampen te associëren met waarschijnlijke problemen, maakt de Amazon Echo het oplossen van problemen met uw apparaat eenvoudig. Een rood licht lijkt misschien de ergste hachelijke situatie die je je kunt voorstellen, maar het is eigenlijk veel gemakkelijker op te lossen dan je je missc…

Read more

Repareren Amazon Fire Stick-foutcode 8056

Tijdens het updaten van de firmware of apps op je Amazon Fire Stick ben je foutcode 8056 tegengekomen. Hier leest u hoe u snel problemen met uw streamingapparaat kunt oplossen.

Kort na het succes van de Google Chromecast bracht Amazon de Fire Stick uit, die al snel veel aandacht en populariteit k…

Read more

4 blog posts