Menu

Service

Subtitle

Hoe krijg ik toegang tot mijn oude Hotmail-account?

U weet dat Hotmail is samengevoegd met een Outlook-e-mailaccount en u krijgt nu geweldige functies met Outlook. Maar dat betekent niet dat u geen toegang heeft tot uw Hotmail-account. Je hebt nog steeds toegang tot je Hotmail-account. Dit betekent dus dat u toegang heeft tot uw oude Hotmail-account toen Microsoft deze naar uw Outlook-e-mailaccount verplaatste

Stappen om toegang te krijgen tot uw oude Hotmail-account

1. U kunt de onderstaande stappen volgen om toegang te krijgen tot uw oude Hotmail-account:
2. Eerst moet u het Outlook-e-mailaccount openen en daarna het Hotmail-e-mailadres en wachtwoord in de velden daar invoeren.
3. Als het geen toegang heeft, moet u het Hotmail-account upgraden met de stappen die op uw scherm worden weergegeven.
4. Daarna moet u een profielnaam opgeven en daarna moet u het mobiele nummer invoeren en op de knop Doorgaan klikken.
5. Vervolgens moet u de details voor zowel SMTP- als IMAP-mailservers invullen en vervolgens naar volgende gaan.
6. Vervolgens moet u op de knop Toevoegen klikken om het Hotmail-e-mailadres toe te voegen en vervolgens op de SSL-mailserver klikken.
7. Vervolgens moet u het wachtwoord in de respectieve velden invoeren om het proces te voltooien.
8. Dit is hoe u toegang krijgt tot uw oude Hotmail-account.

Hotmail klantenservice nummer

Hotmail heet nu Outlook en het is een technisch platform dat van tijd tot tijd ook enkele technische problemen met zich meebrengt. Misschien vindt u deze problemen eenvoudig of gecompliceerd, maar in beide gevallen heeft u de steun van de expert nodig. U kunt dus Hotmail-ondersteuning krijgen via e-mail, livechat of op de ondersteuningspagina van Microsoft. Maar als u telefonisch met een Hotmail-ondersteuningsmedewerker wilt praten, kunt u Hotmail klantenservice bellen en om de benodigde hulp vragen.

Hotmail Telefoonnummer

Hotmail is een geweldig e-mailplatform van Microsoft. Mensen herkennen het als een enorme merknaam en populariteit op de markt. Het heeft een gebruikersbestand van miljoenen in de wereld. Daarom biedt Hotmail ook de beste Hotmail-klantenservice aan alle Hotmail-gebruikers overal ter wereld die problemen met Hotmail moeten oplossen. U kunt 24x7 Hotmail-klantenservice en gedurende 365 dagen. Hiervoor kunt u bellen met Hotmail Telefoonnummer.

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.