Menu

Service

Subtitle

Hoe te repareren dat Echo Dot niet reageert?

Alexa en Echo kunnen normaal gesproken goed met elkaar overweg, maar er doen zich van tijd tot tijd problemen voor. Hier leest u hoe u het meest populaire Echo Dot-probleem kunt oplossen: het reageert niet.

Vaak doet het probleem zich voor omdat de computer niet goed is aangesloten. Als u niet op de connector kunt aansluiten, volg dan deze instructies.

• Vergeet niet om de aansluiting van de Echo Dot te doorzoeken. Controleer of het systeem is aangesloten op de voeding.
• Plaats de USB-drive en controleer nogmaals of deze correct is aangesloten op de Echo-voedingspoort.
• Druk daarna op de aan / uit-knop om de Echo Dot-apparaten in te schakelen. Controleer of het systeem in goede staat verkeert.

Er is een probleem met het netsnoer

Het netsnoer kan beschadigd of defect zijn, waardoor de Echo Dot niet reageert. Probeer daarom het probleem op te lossen.

• Zorg ervoor dat het netsnoer op geen enkele manier gebroken is. Vervang deze indien nodig.
• Zorg er ook voor dat het netsnoer correct is aangesloten.

Verplaats de echopunt van verschillende plaatsen

Als uw Echo Dot niet reageert, komt dit waarschijnlijk omdat deze niet op de juiste plaats staat. Controleer of de Echo Dot zich op een geschikte plaats bevindt die niet te luidruchtig is.

Bevestig dat uw Echo stroom en internettoegang heeft.

Dit is een eenvoudige stap voor het oplossen van problemen, maar het is noodzakelijk om dit nogmaals te controleren. Alexa kan je missen vanwege een verbroken echo of een internetstoring. Dit is wat u kunt doen als u problemen ondervindt met wifi of uw link.

• Eerst en vooral moet de draadloze router opnieuw worden opgestart. Schakel daarna Echo Dot in nadat deze is uitgeschakeld.
• Als dit niet werkt en andere apparaten op het netwerk normaal functioneren, moet u proberen de Echo Dot-apparaten naar verschillende locaties te verplaatsen.

Kan de slimme apparaten niet vinden

Als uw Echo Dot niet reageert of uw slimme scherm niet kan vinden, moet u een paar stappen ondernemen om het probleem op te lossen. Als u deze stappen volgt, wordt u aangemoedigd om een nieuw apparaat toe te voegen:

• Open om te beginnen Alexa en selecteer vervolgens de optie om een apparaat toe te voegen.
• Kies nu het apparaat waarop u het wilt aansluiten.
• Raadpleeg de instructies van de toepassing om de stappen te voltooien.

Waarom reageert Echo Dot niet?

Alexa kon geen smarthome-producten vinden. Als je je Alexa-luidspreker wilt verbinden met smarthome-apparaten, controleer dan of het apparaat dat je wilt verbinden wordt ondersteund. Open de Alexa-app, ga naar smart home en druk op apparaten ontdekken in het gedeelte met apparaten om een nieuwe gebruiker toe te voegen.

Als u niet over de expertise beschikt en uw apparaten niet worden ondersteund. Alexa biedt het officiële IFTTT-kanaal aan, dat, in combinatie met yonomi, een groot aantal slimme apparaten ondersteunt.

Er zijn twee manieren waarop je je apparaat hebt toegevoegd, maar Alexa kan er geen verbinding mee maken.

Ontdek het commando dat u gebruikt. Uw opdracht kan variëren afhankelijk van de vaardigheden, apparaten en verbonden services die u gebruikt, zoals IFTTT. Deze commando's kunnen specifiek zijn, en kleine verschillen in frasering of systeemnamen kunnen Alexa voor een lus gooien.

Vanwege technische problemen, drukke netwerken en constant bezig zijn of nieuwe problemen, kunnen sommige smarthome-apparaten moeite hebben om verbonden te blijven. We hebben ontdekt dat de Lifx-lamp om de paar dagen offline gaat, waardoor Alexa-commando's nutteloos zijn.

Als deze stappen het probleem met de Echo Dot niet oplossen, probeer dan de luidspreker opnieuw op te starten en het apparaat te verwijderen en opnieuw toe te voegen.

Hier zijn enkele eenvoudige stappen om te verhelpen dat Echo Dot niet reageert:

Stap 1: Gebruik eerst en vooral de extra stroomadapter. Als u de andere adapters gebruikt, zijn deze mogelijk niet voldoende om in te schakelen en correct te werken met de Echo Dot.

Stap 2: Om te zien of de echo-punt op uw bericht reageert, drukt u op de actieknop.

Stap 3: Als u Bluetooth of een audiokabel gebruikt om uw Echo Dot op een microfoon aan te sluiten, zorg er dan voor dat deze zich op minimaal 1 meter afstand van de luidspreker bevindt.

Stap 4: Plaats uw computer op minimaal 20 cm afstand van muren of andere projecten.

Stap 5: Zorg ervoor dat er tijdens het spreken geen achtergrondgeluiden zijn.

Met al deze stappen kunt u het amazon echo-apparaat repareren, maar als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met Amazon klantenservice.

Voor meer informatie over hoe u kunt verhelpen dat echo-punt niet reageert. Neem dan contact op met Amazon bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.