Menu

Service

Subtitle

Hoe voert u AVG Antivirus uit tussen het opstarten van de computer?

AVG is de beste antivirussoftware voor uw apparaat. Het biedt robuuste beveiliging tegen virussen, ransomware, aanvallen en losgeld. Deze app staat bekend om het nemen van minder ruimte op uw computer. Maar vaak denkt u dat uw computer mogelijk is gecompromitteerd door malware, en in plaats daarvan wordt AVG geleverd met een uitstekende voorziening die u helpt bij het plannen van een opstartscan om uw computer elke keer dat u opstart te laten werken.

Het helpt bij het zoeken naar stabiele en gevestigde malwaretypen en bij het verwijderen van bedreigingen voordat het apparaat en andere services worden uitgevoerd. In deze handleiding concentreren we ons op de uitvoeringsprocedure van AVG Antivirus wanneer het apparaat opstart. Opstartscan is een creatieve functie die is ontworpen om te worden gebruikt zodra u een apparaatgevaar en malware vermoedt, wat doorgaans enige tijd in beslag neemt.

Het is gepland om indien nodig handmatig te worden uitgevoerd, niet continu. Als u wilt dat de antivirus tijdens de initialisatie naar het computersysteem kijkt, kunt u een scanschema op uw apparaat instellen. Om deze taak uit te voeren, moet u een opstartscan plannen om:

Volg de onderstaande stappen om een tijdstip voor uw antivirusprogramma te plannen:

Dit is een van de oudste en meest betrouwbare manieren om uw AVG-account te laten blokkeren in uw niet-geblokkeerde account. Volg deze stappen om uw geblokkeerde AVG-account met deze methode te deblokkeren:

1. Tik op "Extra" in het vervolgkeuzemenu van het AVG Internet Security-programma en kies vervolgens "Geavanceerde instellingen"
2. Klik op het plusteken voor de schema's om in de linkerzijbalk alle opties te zien. Selecteer in de lijst die verschijnt de optie 'Geplande scan' en laat u een tijd instellen waarop de AVG het systeem automatisch moet scannen
3. Vink het beschikbare vakje naast "Deze taak toestaan" aan om Gepland scannen in te schakelen
4. Klik op 'Uitvoeren bij opstarten computer' in de optie 'Planning'. U kunt hier een vertragingsminuut op nul zetten, zodat er onmiddellijk een geplande scan wordt uitgevoerd wanneer u uw computer opstart.
5. Klik vervolgens op de optie 'Toepassen' om de installatie te voltooien

AVG Antivirus-software scant uw computer zodra u de computer aanzet, na het instellen van het uitvoeringsschema. Mocht je tegen een probleem aanlopen dan is het raadzaam om voor directe en volledige hulp contact op te nemen met de technische experts van AVG klantenservice Nederland.

De teams helpen u het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Teams zijn 24x7 beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. U kunt ook verbinding maken met de technici via AVG telefoonnummer of livechat.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.